Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Startuje šestá série krimiseriálu Polda

14. 03. 2024 | Televizní tipy
Oblíbený seriál Polda s Davidem Matáskem v hlavní roli se opět vrací na obrazovky televize Prima. S šestou sérií přichází i nová tvář v podání Barbory Bezákové. Ta si zahraje forenzní analytičku Terezu Slámovou a bude pravou rukou Jiřímu Vyorálkovi. Pozornost si ale vyslouží i od všech tří policistů – Davida Matáska, Igora Orozoviče a Vladimíra Polívky. 

Pátrá se po nové asistentce, a tak se objeví Tereza Slámová. Parta poldů se tak rozroste o další ženu a najít ji bylo celkem složité. „Agentka Petra Svarinská mi napsala, abych se šla ukázat na jeden casting. Vzpomínám si, že jsem byla hrozně nervózní, protože jsem to vůbec nestíhala, celá Praha byla ucpaná. Když jsem dorazila, zkusili jsme tři situace a nechápala jsem, proč na mně rovnou zkouší kostýmy. 

Startuje šestá série krimiseriálu PoldaPostavili mě k Davidovi a nakonec mi řekli přímo v ten večer, že mě berou. Dali mi do ruky scénář a já odjížděla překvapená a šťastná, že to vyšlo,“ popisuje svůj vstup do seriálu Barbora, která byla obsazena na poslední chvíli. „Asi to tak mělo být.“ O předchozích sériích mladá herečka ponětí měla, protože obdobný seriál točila na Slovensku. „Smála jsem se, že první velká příležitost tady a hned seriál podobný tomu, který mám za sebou,“ prozrazuje herečka, která sice pochází ze Slovenska, ale už řadu let žije v České republice. 

„Studovala jsem na brněnské JAMU, jsem tu už od osmnácti let. Jsem ráda, když mě někdo pochválí, že není slyšet ten slovenský přízvuk. Dávám si záležet,“ přiznává Bezáková, která tak díky Poldovi zažila setkání s Davidem Matáskem. „Když jsem se dozvěděla, že půjdu na casting s Davidem, byla jsem hodně nervózní, ale už od prvního setkání byl velmi milý, vstřícný a přátelský. Hodně mi pomáhal s tím, že jsem naskočila už do rozjetého vlaku. Nasmáli jsme se a cítila jsem se fakt dobře, takže ze mě všechno opadlo. 

I když natáčení šesté série skončilo, stále jsme v kontaktu. Když je v Bratislavě, tak mi napíše, jestli tam nejsem. Byla jsem se za ním podívat i v divadle.“ Barbora hraje v Poldovi forenzní analytičku a je velmi ráda, že se jí pohled na mrtvoly vyhnul. „Bylo mi už na začátku řečeno, že bude Tereza v laboratoři a že ty mrtvoly tam nebudou nic extra, spíš se to bude řešit slovně. Za to jsem ráda,“ přiznává herečka, která je zvědavá, co na ni diváci řeknou a jak ji v seriálu přijmou.  

1. díl – Křídla spravedlnosti


Vyšetřování přivede tým kriminalistů do zákulisí natáčení televizního seriálu, kde došlo k vraždě scenáristky. Postupně odhalují komplikované vztahy ve štábu filmařů a více či méně úspěšně odolávají pozlátku šoubyznysu. Kde jinde točit primácký seriál než v ateliérech seriálů, které Prima natáčí? První díl Poldy se odehraje v ateliérech seriálu ZOO. „Na několik dní se tvůrci nastěhovali do ateliérů, které patří ZOO. 

Vše se muselo naplánovat, jelikož se Polda musel točit pouze v termínech, kdy bylo na ZOO volno. Polda si tak půjčil dekorace, ve kterých se natáčí přípravna pro zvířata, ta se tím proměnila v pitevnu. Byt Veroniky Freimanové okusil vraždu a její kancelář sloužila jako kanceláře scénáristů. Místo, kde David Matásek skolí jednou ranou zloděje, sloužilo i pro natáčení scény, kdy Sabina Laurinová prožije jako Alice Novotná přepadení,“ popisuje prolnutí seriálu PR koordinátor Josef Ducký. 

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !