8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit

4. 01. 2017 | Technika
-Komerční sdělení-

Alcatel SHINE LITE přináší unikátní prémiový design za skvělou cenu. Díky perfektnímu zpracování v každém detailu nabízí vynikající kombinaci designových trendů, kvalitních materiálů a pokročilých funkcí, jako je snímač otisků prstů.

Alcatel SHINE LITE je cenově dostupný luxus – stylový telefon navržený pro ty, kteří mají odvahu zazářit. Pro ty, kteří od svého telefonu očekávají, že bude skvěle vypadat a nabídne jim snadné ovládání. Pro ty, pro něž je sdílení a fotografování životní vášní. Pro ty, kteří chtějí pořizovat skvělé selfie fotky kdykoli a kdekoli. Pro ty, kteří se těší, že smartphone jim bude lépe rozumět, například rychle otevře aplikaci, kterou zrovna potřebují.

Alcatel Shine LITETi, kteří chtějí, aby jejich telefon dobře vypadal, a přitom byl za rozumnou cenu, se konečně dočkali. Smartphone Alcatel SHINE LITE je určen zejména lidem, kteří se chtějí před ostatními blýsknout mobilním telefonem, kombinujícím propracovaný design a šikovné funkce, jako je snímač otisků prstů nebo zábavné fotoaplikace.

Stylový a prémiový design

Nový smartphone od Alcatelu precizně propojuje pevný kovový rámeček se zahnutým 2,5D sklem. Tvary telefonu jsou inspirovány aktuálním interiérovým designem a architektonickými trendy, v nichž se mísí sklo a kov. Jeho hrany jsou elegantně zaoblené, takže se telefon dobře drží, a to zásluhou technologie výroby broušení diamantem. Díky tomu má pouhých 7,45 mm tenký smartphone ten správný tvar, aby snadno vklouzl do vaší kabelky nebo kapsy.

Inteligentní a bezpečný přístup se čtečkou otisků

AlcatelJednou z unikátních vlastností nového smartphonu SHINE LITE je možnost přiřadit otisky prstů až k 5 různým aplikacím, a okamžitě je spustit, i když je telefon zamčený. Jednoduše položíte prst na čtečku na zadní straně telefonu a v mžiku odemknete své oblíbené aplikace a hry! Aby toho nebylo málo, čtečka otisků prstů bezpečně ochrání vaše soukromí díky nástroji Safebox! Tato speciální ochranná funkce zamkne vaše důvěrné fotografie, videa a dokumenty do "virtuálního sejfu".

Nechte svá selfíčka zazářit

Díky 13Mpx dvoutónovému blesku na zadní straně slibuje Alcatel SHINE LITE nádherně přirozené fotky. Namiřte smartphone s 5Mpx přední kamerou a bleskem na obličej, a pak třeba řekněte "sýr" nebo trénujte jak nejlíp našpulit rty, a vaše selfíčka rázem dostanou nový šmrnc a jiskru. Funkce Faceshow umožňuje vytváření legračních videí, která seřadí vaše selfíčka do krátkých sekvencí. Funkce Splitcatcher vám zase pomůže vytvořit zajímavé fotografické koláže. A to není vše. SHINE LITE je vybaven i značkovou technologií Alcatelu zvanou Gesture Shot, která sama zapne spoušť fotoaparátu pokaždé, kdy zvednete prsty do vítězného V.


Více informací o telefonu Alcatel SHINE LITE najdete na webu Alcatel



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit:

Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit
Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit
Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit
Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
cena tak akorát
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles