8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit

4. 01. 2017 | Technika
-Komerční sdělení-

Alcatel SHINE LITE přináší unikátní prémiový design za skvělou cenu. Díky perfektnímu zpracování v každém detailu nabízí vynikající kombinaci designových trendů, kvalitních materiálů a pokročilých funkcí, jako je snímač otisků prstů.

Alcatel SHINE LITE je cenově dostupný luxus – stylový telefon navržený pro ty, kteří mají odvahu zazářit. Pro ty, kteří od svého telefonu očekávají, že bude skvěle vypadat a nabídne jim snadné ovládání. Pro ty, pro něž je sdílení a fotografování životní vášní. Pro ty, kteří chtějí pořizovat skvělé selfie fotky kdykoli a kdekoli. Pro ty, kteří se těší, že smartphone jim bude lépe rozumět, například rychle otevře aplikaci, kterou zrovna potřebují.

Alcatel Shine LITETi, kteří chtějí, aby jejich telefon dobře vypadal, a přitom byl za rozumnou cenu, se konečně dočkali. Smartphone Alcatel SHINE LITE je určen zejména lidem, kteří se chtějí před ostatními blýsknout mobilním telefonem, kombinujícím propracovaný design a šikovné funkce, jako je snímač otisků prstů nebo zábavné fotoaplikace.

Stylový a prémiový design

Nový smartphone od Alcatelu precizně propojuje pevný kovový rámeček se zahnutým 2,5D sklem. Tvary telefonu jsou inspirovány aktuálním interiérovým designem a architektonickými trendy, v nichž se mísí sklo a kov. Jeho hrany jsou elegantně zaoblené, takže se telefon dobře drží, a to zásluhou technologie výroby broušení diamantem. Díky tomu má pouhých 7,45 mm tenký smartphone ten správný tvar, aby snadno vklouzl do vaší kabelky nebo kapsy.

Inteligentní a bezpečný přístup se čtečkou otisků

AlcatelJednou z unikátních vlastností nového smartphonu SHINE LITE je možnost přiřadit otisky prstů až k 5 různým aplikacím, a okamžitě je spustit, i když je telefon zamčený. Jednoduše položíte prst na čtečku na zadní straně telefonu a v mžiku odemknete své oblíbené aplikace a hry! Aby toho nebylo málo, čtečka otisků prstů bezpečně ochrání vaše soukromí díky nástroji Safebox! Tato speciální ochranná funkce zamkne vaše důvěrné fotografie, videa a dokumenty do "virtuálního sejfu".

Nechte svá selfíčka zazářit

Díky 13Mpx dvoutónovému blesku na zadní straně slibuje Alcatel SHINE LITE nádherně přirozené fotky. Namiřte smartphone s 5Mpx přední kamerou a bleskem na obličej, a pak třeba řekněte "sýr" nebo trénujte jak nejlíp našpulit rty, a vaše selfíčka rázem dostanou nový šmrnc a jiskru. Funkce Faceshow umožňuje vytváření legračních videí, která seřadí vaše selfíčka do krátkých sekvencí. Funkce Splitcatcher vám zase pomůže vytvořit zajímavé fotografické koláže. A to není vše. SHINE LITE je vybaven i značkovou technologií Alcatelu zvanou Gesture Shot, která sama zapne spoušť fotoaparátu pokaždé, kdy zvednete prsty do vítězného V.


Více informací o telefonu Alcatel SHINE LITE najdete na webu Alcatel



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit:

Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit
Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit
Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit
Stylový telefon Alcatel SHINE LITE – nebojte se zazářit
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
cena tak akorát
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles