Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatba jako z pohádky - festival s bohatým programem

11. 09. 2015 | Kultura
Asi každá žena se chce ve svůj svatební den cítit jako Popelka, kterou právě odváží na zámek princ. Jedním z nejkrásnějších míst pro pořádání svatebního obřadu je mimořádná středověká památka hrad a zámek Bečov, pohádkové prostředí jako stvořené pro romantickou svatbu.

Dovolte nám proto u této představy zůstat a pozvat vás na ojedinělou Svatební SHOW a festival na zámek Bečov, kde bude po celý den probíhat slavnostní program se svatební tematikou. Staňte se hosty na svatebním obřadu! Na zámecké terase si své ANO řeknou dva mladí snoubenci a vy můžete být u toho.

Nevíte, kde uspořádat svatební obřad či hostinu? Vybírat budete moct z nabídky vystavovatelů a najít to nejkrásnější místo právě pro vaši svatbu. V nabídce budou produkty a služby s veletržní slevou.

Abyste se ani nemusela ptát kouzelného zrcadla, kdo je ve váš velký Den nejkrásnější, a byla jste to samozřejmě vy, na Svatebním festivalu v Bečově nebudou chybět ani kadeřníci a vizážisté. Své umění předvedou vizážistky renomovaných kosmetických firem.

Svatba jako z pohádky - festival s bohatým programemMáte obavy jak dopadnou právě vaše svatební fotografie? Žádné obavy! Na programu je pro vás
ojedinělý Minikurzíček pózování při fotografování.

Svatební kytice je šperk v rukou nevěsty. Krásné vazby floristek vás o tom hravě přesvědčí.
Inspiraci, jak vybrat tu pravou květinu právě pro vás, dodá paní Mrázová, uznávaná floristka, květinové centrum, botanická zahrada a další mistři svého oboru. Slavnostně do svatebního hávu bude nazdobena i krásná zámecká kaple.

Program obohatí i vystoupení historické skupiny (mušketýři-kejklíři) v „Představení inspirované historií Rokoko“.

Historií svatebních šatů vás provede výstava módní návrhářky "Modely svatebních šatů napříč historii", jde o průřez historií pomocí modelů svatebních šatů, které doplní zámecké expozice. V expozicích se můžete těšit i na luxusní svatební porcelán a prostřené stoly.

Ženichové se také nudit nebudou. Připraveny jsou historické limuzíny, pivo ze zámeckého
pivovaru Chyše, degustace lahůdek, svatebních dortů, pravé čokolády, koláčků i 100%
kávy (Mohaji-káva plná vášně).

Vyvrcholením celého programu bude módní přehlídka společenských a svatebních šatů, která se uskuteční na hlavním pódiu zámku Bečov. Přehlídku můžeme směle nazvat MOLO V POHYBU, protože Vám modely předvedou profesionální tanečnice. A to bude něco!
Těšit se můžete na módní přehlídku svatebních šatů v tradiční bílé i v dalších módních barvách z dílen renomovaných světových značek.

Závěrečný vstup se ponese v duchu pohádky Popelka.
Bude se vskutku na co dívat!
Nevíte, jaké svatební šaty budou IN příští rok či dát přednost klasice? Ale i pro rodiče a svědky je výběr oblečení velmi důležitý. Inspiraci můžete hledat právě při této módní přehlídce. Čekají na vás i okamžiky napětí. To až se budou losovat výhry z tomboly a budete se těšit, zda zrovna vám bude přát štěstí a odnesete si některou z hodnotných cen nebo rovnou tu hlavní.

Vezměte svoje ratolesti s sebou, protože je připraven i bohatý celodenní program pro děti:
Malování na obličej, soutěž „Honba za pokladem“, projížďky na koni, zdobení perníčků,
tvorba vitráže, malování s láskou a další radovánky.

Po celý den vás budou provázet herec Jan Čenský.
Výstava i program bude probíhat v celém areálu zámku Bečov.
Přijďte, čekají na vás ještě další milá překvapení.
Těšíme se na Vás.

KDY: 12. září 2015 od 10 do 18 hodin
KDE: Hrad a zámek Bečov, nám. 5. května 13, Bečov nad Teplou


Zdroj, foto: SHZ Bečov


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles