Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy, jak vybrat ten nejlepší kočárek

26. 01. 2022 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Nosíte pod srdcem miminko a začala jste pořizovat výbavu? Pak nejspíš přemýšlíte, jaký koupit kočárek. Jeho správný výběr je opravdu důležitý, protože ho budete používat denně další 2–3 roky. Výběru věnujte dostatek času, ať nejste později zklamaná.


S trojkombinací máte vystaráno


Nejpopulárnějším a nejpraktičtějším řešením jsou trojkombinace. To znamená, že kočár má jednu základnu (kola a konstrukci), do které nasadíte buď korbu pro miminko, sportovní verzi pro již sedící batole, nebo autosedačku tzv. vajíčko. Jedná se o velmi šikovné řešení, protože kdykoli pojedete autem a miminko vám uvnitř usne, vyndáte vajíčko z auta a zacvaknete do připravené základny. Miminko se nevzbudí a vy jej pohodlně dopravíte, kam potřebujete. Na trojkombinaci bezpochyby oceníte, že uděláte jeden nákup a máte vystaráno.
Tipy, jak vybrat ten nejlepší kočárek
Zdroj: Unsplash

Samostatný kočárek, dvojkombinace nebo golfky


Další variantou jsou samostatné kočáry pro miminka (ale jejich výběr je omezenější) nebo dvojkombinace bez vajíčka. Některé maminky používají pro větší batolata také tzv. golfky. Subtilní a skladný kočárek, který snadno rozložíte, přenesete nebo uložíte do auta. Pokud čekáte druhé dítě, ale první se stále občas rádo povozí v kočárku, neváhejte přikoupit ještě stupátko. Při delších trasách ho rozhodně oceníte.

Hledejte designový a zároveň kvalitní kočárek


Je jasné, že nový kočárek budete vybírat také očima. Řada maminek klade velký důraz na design. Nemělo by se ale jednat o jediné kritérium. Podívejte se například na německé kočárky Cybex, které dostaly několik ocenění a těší se velké oblibě nejenom v Evropě ale i v zámoří. Jedná se o precizně provedené kočárky s pěkným designem a řadou vychytávek.

Vyzkoušejte si manévrovatelnost


Jestli se ve výběru kočáru pořád ztrácíte, běžte do jakéhokoli kamenného obchodu, ve kterém prodávají kočárky a jednoduše si je vyzkoušejte. Projeďte se s nimi po prodejně a hned zjistíte, jestli je kočárek dobře manévrovatelný, zda zvládnete zatočit jednou rukou, jestli ho snadno naklopíte, když budete najíždět na obrubník. Až si ujasníte, co chcete, kočárek pohodlně koupíte i online a můžete si ho nechat poslat až domů.  




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ano, dnešní kočárky jsou malé. Já měla děti po 13,5 měsících a do Liberty se vešly obě děti. Narozená dcera ležela a syn seděl v nohách. Dítě se v něm vešlo v jednom roce i fusakem, pak mělo sporťák.
Obrázek uživatelky
profil
...kočárky pro deti jsou sice skladne -rozložitelné....
ale děti v nich maji malo prostoru jsou úzke, krátké...... nevzhedné textilie, finančně drahé......
To současní rodiče neznaji, co děti mely prostoru v dřívějších pestrych barvach, omyvatelnych Zn. Liberta
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles