Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Toalety v práci

23. 02. 2023 | Vaše příběhy

V zaměstnání máme novou uklízečku. Je jí maličká starší paní, která se, samozřejmě, chtěla na úvod dobře zapsat. A tak to, co jiní sotva přetřou hadrem, vždy důkladně umyje a nic nevynechá.

Nedávno se jeden ze zaměstnanců, mladý kluk, který si u nás plnil praxi při učení, zamkl na toaletě. Klíč v zámku se nějak zasekl a kluk se neuměl odemknout. Zkoušel to, ale marně. Nedařilo se mu ani klíč ze zámku vytáhnout. Jediné, jak se dostat ven, bylo přelézt stěnu toalety. Jsou to typické kabinkové toalety s prostorem nad přepážkou. A tak se kluk vyhoupl na záchodovou mísu, z ní na přepážku, z které pak seskočil dolů, a byl vysvobozený. Ale kabinka zůstala zamčená a chlapi z dílny měli o záchod méně. Horší to ale měla svědomitá uklízečka. První den postávala před kabinkou, ale jejího odemčení se nedočkala. A tak to zkoušela den následující. Opět vše uklidila a zbývala jen jedna jediná nedobytná kabinka. Ani tentokrát se nedočkala. Třetí den znervózněla. Co když je v kabince někdo, komu se neudělalo dobře? A tak se obrátila na muže, který právě přicházel na toaletu.

„Tak ukliďte ty ostatní a na ten jeden se vybodněte,“ řekl, a byl pryč. Tak to dělala uklízečka celý týden. Po týdnu se přece jen odhodlala jít za vedoucím.

„Co když je uvnitř mrtvola?“ ptala se.

„To asi těžko. Ti, co si píchli příchod do firmy, píchli si i odchod,“ reagoval vedoucí. Přesto se vydal s uklízečkou na toalety. Dveře se nedařilo otevřít jinak, než odvrtáním zámku. Přestože paní uklízečka čekala uvnitř minimálně jednu mrtvolu, toaleta byla dle předpokladů prázdná. Konečně ji mohla uklidit.

A ponaučení? Z toalet zmizely od té chvíle klíče. Když jsou dveře zavřené, je někdo uvnitř, a pokud jsou dokořán, je samozřejmé, že tam nikdo není.

Jít o jinou uklízečku, možná by už pánské toalety u nás v práci byly navždy ošizené o jednu kabinku.


Pegonela - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Toalety v práci:

Toalety v práci
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak jsem hned po ránu od srdce zasmála,ale nezávidím klukovi já bych se ven určitě nedostalaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles