MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tomáš Savka: O Vánocích rozdává radost swingem

12. 12. 2013 | Kultura
Swingovými melodiemi a pohodovou muzikou oslaví zpěvák Tomáš Savka vánoční svátky. V sobotu 14. prosince 2013 v pražském Divadle V Rytířské zazpívá spolu se svými hosty v rámci koncertu „Swinging Christmas“ písně Karla Hály, Waldemara Matušky, Sammy Davise jr., či Franka Sinatry. Nebudou chybět ani ryze vánoční skladby.

Osobní pozvánka Tomáše Savky:
Vážení diváci, posluchači, návštěvníci...zkrátka milí přátelé swingové a vůbec dobré muziky. Rád bych Vás touto cestou pozval na svůj vánoční koncert, který se koná 14.12. 2013 v Divadle V Rytířské. Nazvali jsme ho Swinging Christmas, takže zazní jak swing, tak vánoční melodie. Těšit se můžete na mě, mé dva milé dámské hosty: Míšu Noskovou a Katku Šildovou, na skvělé muzikanty mého jazzového tria, Ester Godovskou, Miloše Klápštěho a Honzu Linharta, na smyčcový kvartet a na Ježíška...
Moc se na Vás těším,
Tomáš Savka


Tomáš Savka: O Vánocích rozdává radost swingemA to není všechno. Protože jde o koncert vánoční, část výtěžku z něj půjde na dobrou věc. Ve spolupráci s neziskovou organizací Dejme dětem šanci o.s. dostane talentovaný Ruda z Dětského domova v Lichnově příspěvek na hudební výuku na Základní umělecké škole.

Předprodej vstupenek v síti Ticket Art (včetně CK ČEDOK) a také na pokladně Divadla v Rytířské.

O Tomáši Savkovi:

Cestu mu otevřela premiérová řada soutěže Česko hledá Superstar. Poté vydal dvě alba, za která dostal zlaté a platinové album. V současnosti je jedním z nejobsazovanějších muzikálových zpěváků. Za roli Kenickieho v muzikálu Pomáda byl v roce 2013 v širší nominaci na cenu Thálie. Zároveň také pravidelně koncertuje po České republice s předními českými big bandy.

POZOR - pro Chytré Ženy sleva 50%

na vstupenku na vánoční koncert Tomáše Savky

Objednávat můžete na emailu: info@jabato.cz
heslo pro vás: chytrá žena
Cena jedné vstupenky po slevě je 200,- Kč

Zdroj, foto: Tomáš Savka



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tomáš Savka: O Vánocích rozdává radost swingem:

Tomáš Savka: O Vánocích rozdává radost swingem
Tomáš Savka: O Vánocích rozdává radost swingem
Tomáš Savka: O Vánocích rozdává radost swingem
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !