MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Top Star magazín 7.10. 2013

7. 10. 2013 | Televizní tipy
Iva Kubelková natáčela Top Star magazín poprvé v novém studiu. Diváci ji v „novém“ uvidí už v pondělí 7.10. 2013 večer po Cestách domů. Top Star magazín začíná na Primě ve 21.35.

Mimo jiné v něm uvidíte reportáž o „celebritě proti vlastní vůli“ – Petru Kramném, který v Egyptě přišel za záhadných okolní o svou ženu a dítě a od té doby nedobrovolně plní stránky novin a obsah televizního zpravodajství.

Top Star magazín 7.10. 2013Olga Matušková promluví v pořadu Top Star Magazín s datem 7.10. 2013 o skandální knize, která údajně odhaluje některé pravdy o celebritách.

Diváci Top Star magazínu se mohou těšit, že častěji uvidí Ivu Kubelkovou také jako reportérku, sama v rozhovoru přiznala, že se do terénu chystá.

Naposledy točila s Jaromírem Jágrem a ten jí dokonce slíbil i atraktivní pokračování spolupráce. A my vám s ní teď přinášíme exkluzivní rozhovor.

Rozhovor s Ivou Kubelkovou:


Ivo, Vy jste teď měla zkušenost nejenom moderátorskou, ale i reportérskou – vyjela jste do terénu za Jardou Jágrem. Je to činnost, která by se mohla znovu opakovat?

Určitě, já jsem už nějakou dobu přemýšlela, že bych si mohla zkusit něco nového – právě třeba udělat reportáž. S někým, koho budu považovat za hodně zajímavého, a také s někým, kdo mi svým způsobem vyjde vstříc. Třeba v rámci našich hodně dobrých přátelských vztahů.

To určitě hraje důležitou roli, ve společenské novinařině je opravdu důležité, když novinář toho člověka zná a ví, na co se ptát…

Ano, to je hodně důležité. A z mé strany to není o tom, že bych chtěla fušovat do novinářské profese – z mé strany to bylo o tom přátelském vztahu. Protože podle mne to potom na té reportáži, rozhovoru, je hodně znát. Je to patrné z určité „živosti“ toho člověka, směje se, uvolní se, je přirozený. A tak je to vlastně i s ostatními reportérkami TOP STAR magazínu – vždy znají toho člověka, se kterým budou pracovat.

Co říkal Jarda Jágr na Vaše dvě reportáže, které vznikly z Vašeho natáčení?

On to nějak nehodnotil, my jsme si spíš povídali o tom videu, které se pak objevilo všude možně. (Štáb natočil během rozhovoru muže s kárkou plnou železného šrotu a J. Jágr ho vtipně okřikoval – pozn. red.)  Říkali jsme si, že až se vrátí, tak že bychom natočili pokračování, že by si třeba vyměnili role a Jarda by tlačil kárku.

Co Vaše rodina a Vaši blízcí na to, že jste tváří TOP STARU?


Já mám samé pozitivní reakce – a to nejen od mých nejbližších, ale ozývají se mi i cizí lidé, jsou hrozně milí a pozitivní, a z toho já mám velkou radost!

A jak Vás berou kolegové z branže?


Z jejich strany je také vše v pořádku.

Váš oblíbený TOP STAR Magazín můžete sledovat
v pondělí 7.10. 2013 na Primě


Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Top Star magazín 7.10. 2013:

Top Star magazín 7.10. 2013
Top Star magazín 7.10. 2013
Top Star magazín 7.10. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !