Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

TOP STAR magazín 5.6. 2013

5. 06. 2013 | Televizní tipy
Co uvidíte ve svém oblíbeném Top Star Magazínu s datem 5.6. 2013? První reportáž nese název Kobzanová rozchod: Modelka a moderátorka Diana Kobzanová je už půl roku sama! Proč to tak dlouho tajila?

Další reportáž nese název Neckář netloustne: Zpěvák Václav Neckář chce vyvrátit spekulace o jeho zdravotním stavu! Rozhodně netloustne a nehrozí mu další mrtvice. Naopak, dál koncertuje a dokonce tančí jako zamlada!

TOP STAR magazín 5.6. 2013Co na sebe prozradí Klára Doležalová? Klára Doležalová se stala novou tváří zpravodajství televize Prima. Jaká je ale v soukromí?

Další reportáž v pořadu Top Star Magazínu s datem 5.6. 2013 nese název Útěk z reality: I české hvězdy si potřebují někdy odpočinout od všeho toho shonu, kam utíkají Dáda Patrasová, Sámer Issa a Bára Nesvadbová?

Další reportáž se jmenuje Marta a Aneta: Marta Kubišová a Aneta Langerová se setkávají v novém muzikálu, ve kterém obě ztvární hraběnku Sidonii Nádhernou. Co obě zpěvačky spojuje v reálném životě?

Lucie Bílá
nám v pořadu Top Star magazín s datem 5.6. 2013 prozradí, proč a komu naletěla. Lucie Bílá naletěla a nešlo o žádný kanadský žert. Ona a její přátelé se stali obětmi promyšleného podvodu!

Dále se v Top Staru dozvíme, jak se seznámili herečka Bára Kodetová a houslista Pavel Šporcl? A kam jí vzal na první rande?

Stašová v Itálii:
Život Simony Stašové je spjat s Itálií. Nedávno jsme s ní vyrazili na malý výlet.

Předposlední reportáž nese název Z káčátka krasavice: Známe je jako dokonalé idoly mnoha mužů a žen, nevěřili byste, ale jak vypadali jako malé!

I tento týden vyrazí v pořadu TOP Star Magazín královna večírků Agáta Hanychová do víru velkoměsta!

Sledujte Top Star Magazín již ve středu 5.6. 2013

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !