8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendová barevnice

6. 04. 2010 | Pro ženy

Milé dámy,

Tak už tady máme jaro a s tím u nás bývá také spojena obměna našich šatníků a zjištění do čeho se ještě „vejdeme“, co už je nenositelné a co nám chybí.

A proto jsem tu já.  Poradím Vám nejen, co je na tuto sezónu „trendy“ a co určitě ve svém šatníku musíte mít, jaké volit doplňky, jak efektivně nakupovat, či si správně určit Váš barevný typ, ale hlavně jak zamaskovat případné nedostatky Vaší postavy a naopak zvýraznit své přednosti.

Designéři nám na sezónu jaro-léto 2010 připravili pestrou nabídku, ve které si zcela jistě vybere každá z Vás.

Těmi módními barvami v této sezóně jsou světle fialová, červánkově žlutá, tyrkysová, korálově růžová, rajčatově červená, toskánská béžová, mořská modř, šampaňská růžová, bylinková zelená a eukalyptově šedá.

Samozřejmě, že nemusíte ze svého šatníku likvidovat vše, co by některou z těchto barev neobsahovalo, ale pokud alespoň jeden kus vašeho oblečení bude laděn do těchto tónů, pozvedne to celý dojem z vašeho oblečení.

Inspiraci si světový návrháři letos vzali nejen z období 30tých a a 80tých letech, ale též se nechali hodně ovlivnit budoucností. Opět dbají velmi na kvalitu zvolených materiálů a velice jemně s i hrají se střihy. Oproti minulým sezónám je tato sezóna plná barev a ženských siluet.

Mezi hlavní „trendové“ hity patří opět navracející se éra denimu, ovšem v odlehčených variantách, inspirovaná country prvky, či začátkem osmdesátých let. Dále jsou to všechny varianty šortek a kraťasů, což pro ty z nás, které nemají vztah k sukním, je super zpráva.  Dalším velmi módním prvkem jsou overaly a kombinézy ve všech délkách, provedeních a barevné tisky. Potisky budeme nacházet hlavně na kalhotách s motivy „květinových dětí“ ovšem v kombinaci s klasickými rovnými střihy kalhot, nikoli se „zvonáči“ jak tomu bylo v oněch památných letech. Dále nesmíme opomenout průsvitné materiály, které se budou kombinovat na různých kusech oděvů a dodají nám erotický náboj a svůdnost. V neposlední řadě je to také styl „Pipi punčocha“. Nadkolenky jsou logickým pokračováním trendu z letošní zimy, kdy „frčely“ vysoké kozačky, sahající až do poloviny stehen. A nadkolenky jsou jejich transformace do jarních a letních dnů.

Sečteno a podtrženo, tuto sezonu se máme na co těšit a milé dámy, pokud budete pravidelně sledovat mé články, budete zcela jistě vypadat skvěle.


Zdroj: Vypadám skvěle.cz


Vaše Nika



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
pořád nenacházím ty ženské křivkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Musela jsem se podívat ještě jednou na obrázek,protože mne vůbec nezaujaly modely,ale modelky a jejich abnormálně vyhublé nohy.Jinak se mi líbí druhý model.
Obrázek uživatelky
profil
Kdo určuje barevné trendy na tenkterý rok? Mám pocit, že nějací mírně ujetí návrháři, kterým nedochází, že žijí mezi obyčejnými lidmi.
Obrázek uživatelky
profil
SE MI LÍBÍSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je to pěkné,ale je třeba přizpůsobit se nejen barvám,ale také věku.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles