8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy spodního prádla pro letošní rok

17. 03. 2008 | Trendy
Stejně jako v předchozím období je preferován romantický styl - krajky, výšivky, květinové ale i geometrické vzory. Jaro i léto 2008 je v pastelových odstínech modré a růžové, a také ve světlých odstínech přírodních barev. Podzim pak s sebou přináší barvy v kovových tónech.

Pro různé příležitosti se nabízejí speciální střihové varianty ve zpracování různých druhů materiálů. U kalhotek se do popředí dostaly typy s krátkou nohavičkou ve stylu hipster a panty.

spodní prádlo Po letitých zkušenostech práce s prádlem vím, že zvláště nákup podprsenky může působit značné potíže. Proto bych se zde raději zaměřila na toto téma, a k dobrému výběru podprsenky DOPORUČILA:

1.) dopřát si dostatečný čas a prostor pro zkoušení
2.) nenechat se odradit prvním dojmem z nabízeného sortimentu
3.) zkoušet, zkoušet a zkoušet! A to co možná nejvíc druhů i typů v odpovídající velikosti z toho, co se na trhu nabízí.

Jen díky tomu, že vyzkoušíte co možná nejvíce druhů podprsenek, získáte dostatečné srovnání a můžete pak posoudit, v čem se cítíte dobře a příjemně, případně který z vyzkoušených typů nejvíce vyhovuje Vašim potřebám. Dobrá podprsenka totiž netkví v zapracovaných výztužích, ale je důležité, aby u ní bylo funkčně skloubeno celkové zpracování – STŘIH i MATERIÁL.

spodní prádlo

Typy podprsenek podle funkce


Vhodný střih předpokládá potřebnou stabilitu, funkčnost i pohodlí.

Podprsenky s výztuží– jsou převážně módní záležitostí poslední doby. Jsou zhotoveny za účelem optického zvětšení objemu. Zaručí sice určitou stabilitu, za předpokladu výběru vhodného střihu vzhledem k proporcím. Problémem však může být zvláště u některých výrobků „push-up“, že zvednou prsa do nepřirozené polohy, takže po odložení podprsenky pak může mít nositelka nepříjemný pocit.

Podprsenky s kosticí – jsou svou funkčností určeny pro nejrůznější příležitosti, což určuje sám materiál a střih. Čím větší je pružnost a elasticita materiálu, tím méně jsou tyto typy vhodné pro velká a těžká prsa. Těm je pak lépe doporučit typy se švy na košíčkách, případně s podložením spodního dílu košíčků, anebo podprsenky ze speciálních materiálů s tzv. minimizer-zmenšujícím efektem.

spodní prádlo Podprsenky bez kostic – jsou určeny pro pohodlné celodenní nošení, anebo pro speciální účely, např. sport. Zde je totiž velmi dobře skloubena funkčnost s pohodlím.

Rada pro zkoušení a oblékání podprsenky

Podprsenku oblékejte v předklonu. Tak prsa dobře zapadnou do košíčků, a po vzpřímení okamžitě poznáte, zda je jejich hloubka odpovídající a dostatečná. V kamenném obchodě pak máte možnost požádat prodavačku, aby posoudila dobře zvolenou velikost i střih, a případně Vám poupravila ramínka, jejichž délka také velmi záleží na tom, jak podprsenka padne.

Nejdůležitější je: umět si pro sebe vybrat skutečně to nejlepší.



Zdroj: Bi.2008

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nákupu přes internet se bojím, chci vidět co kupuji ještě než to zaplatím Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já si kupuji prádlo přes internetový obchod S.U.C. a jsem maximálně spokojená. Prádlo sedí a nemusím mít strach si ho objednat, i bez zkoušení. A i ceny jsou příjemné. Mohu jen doporučit Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Koupit dobrou podprsenku je opravdu umeni, zvlast 70 D (a to zapinam podprsenku jeste na nejuzsi obvod - posledni hacky...). Natoz chtit urcitou barvu atd. Jsem rada, kdyz po usilovnem hledani a zkouseni objevim jeden jakztakz vhodny kus. Ten pak musim nosit do roztrhani. Ted jsem navic tehotna, co budu delat, az se prsa jeste zvetsi??? Muj "problem" je maly obvod hrudniku....Jeste vetsi problem je koupe plavek.......
Obrázek uživatelky
profil
Moje snacha kupuje podprsenku dokonce 80E a má opravdu krásné a hlavně perfektně sedí.Jsou sice podle mě hodně drahé (kolem šesti set i víc),ale co může dělat.
Obrázek uživatelky
profil
Tak tedy já jsem si asi ještě nikdy nekoupila podprsenku, která by mi fakt sedla, asi je to proto, že nakupuju ve špatných obchodech, kde prodavačka neporadí a nevěnuje se mi. Mám většinou problém skloubit objem (80) a košíček (D)a nebo jsou mi nabízeny podprsenky jako pro mojí babičku :-(.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles