8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy spodního prádla pro letošní rok

17. 03. 2008 | Trendy
Stejně jako v předchozím období je preferován romantický styl - krajky, výšivky, květinové ale i geometrické vzory. Jaro i léto 2008 je v pastelových odstínech modré a růžové, a také ve světlých odstínech přírodních barev. Podzim pak s sebou přináší barvy v kovových tónech.

Pro různé příležitosti se nabízejí speciální střihové varianty ve zpracování různých druhů materiálů. U kalhotek se do popředí dostaly typy s krátkou nohavičkou ve stylu hipster a panty.

spodní prádlo Po letitých zkušenostech práce s prádlem vím, že zvláště nákup podprsenky může působit značné potíže. Proto bych se zde raději zaměřila na toto téma, a k dobrému výběru podprsenky DOPORUČILA:

1.) dopřát si dostatečný čas a prostor pro zkoušení
2.) nenechat se odradit prvním dojmem z nabízeného sortimentu
3.) zkoušet, zkoušet a zkoušet! A to co možná nejvíc druhů i typů v odpovídající velikosti z toho, co se na trhu nabízí.

Jen díky tomu, že vyzkoušíte co možná nejvíce druhů podprsenek, získáte dostatečné srovnání a můžete pak posoudit, v čem se cítíte dobře a příjemně, případně který z vyzkoušených typů nejvíce vyhovuje Vašim potřebám. Dobrá podprsenka totiž netkví v zapracovaných výztužích, ale je důležité, aby u ní bylo funkčně skloubeno celkové zpracování – STŘIH i MATERIÁL.

spodní prádlo

Typy podprsenek podle funkce


Vhodný střih předpokládá potřebnou stabilitu, funkčnost i pohodlí.

Podprsenky s výztuží– jsou převážně módní záležitostí poslední doby. Jsou zhotoveny za účelem optického zvětšení objemu. Zaručí sice určitou stabilitu, za předpokladu výběru vhodného střihu vzhledem k proporcím. Problémem však může být zvláště u některých výrobků „push-up“, že zvednou prsa do nepřirozené polohy, takže po odložení podprsenky pak může mít nositelka nepříjemný pocit.

Podprsenky s kosticí – jsou svou funkčností určeny pro nejrůznější příležitosti, což určuje sám materiál a střih. Čím větší je pružnost a elasticita materiálu, tím méně jsou tyto typy vhodné pro velká a těžká prsa. Těm je pak lépe doporučit typy se švy na košíčkách, případně s podložením spodního dílu košíčků, anebo podprsenky ze speciálních materiálů s tzv. minimizer-zmenšujícím efektem.

spodní prádlo Podprsenky bez kostic – jsou určeny pro pohodlné celodenní nošení, anebo pro speciální účely, např. sport. Zde je totiž velmi dobře skloubena funkčnost s pohodlím.

Rada pro zkoušení a oblékání podprsenky

Podprsenku oblékejte v předklonu. Tak prsa dobře zapadnou do košíčků, a po vzpřímení okamžitě poznáte, zda je jejich hloubka odpovídající a dostatečná. V kamenném obchodě pak máte možnost požádat prodavačku, aby posoudila dobře zvolenou velikost i střih, a případně Vám poupravila ramínka, jejichž délka také velmi záleží na tom, jak podprsenka padne.

Nejdůležitější je: umět si pro sebe vybrat skutečně to nejlepší.



Zdroj: Bi.2008

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
je to opravdu pro mne pracné,mám doma pár kusů nádherných,ale po prvním nošení se objeví něco,co nevyhovuje,proto díky i za radu ohledně kupováníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Super prádloSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles