Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tři dámy na zhubnutí

3. 01. 2017 | Knižní tipy
Název: Tři dámy na zhubnutí
Autor: Lucy Diamond
Nakladatelství: Domino
Datum vydání: 11/2016
Formát: 137 × 211 mm, 456 g
Vazba: pevná vazba
Počet stran: 368 stran
Cena: 279 Kč

Existuje celá řada důvodů, proč chceme zhubnout. Jedním z nich je i to, že jsou pro nás nadbytečná kila zástupným problémem.

Maddie je tlustá. Morbidně tlustá. Manžel jí sice říká, že ji má rád takovou, jaká je, ale děti se za ni stydí, matka do ní ustavičně rýpe a šéfka ji dotlačila k účasti na mediálním projektu o hubnutí, který je pro Maddii zdrojem nekonečného ponížení. Zkrátka a dobře, Maddie má dost dobrých důvodů, aby se přidala ke Krotitelům tuků, což je skupina lidí, kteří se snaží o snížení své hmotnosti.

Ve stejný den přichází i Jess. Pracuje v kosmetickém salónu, mezi zákaznicemi je oblíbená, zato nadřízená jí neustále vmetá do tváře, že svou tloušťkou dělá salónu ostudu. A pak je tady ještě její milovaný Charlie, který už není tak láskyplný jako dřív... Jess doufá, že když shodí nějaké to kilo, Charlie ji bude mít zase rád a konečně ji požádá o ruku.

Tři dámy na zhubnutíTřetí nově příchozí je Lauren, rozvedená majitelka seznamovací agentury, o níž doslova a do písmena platí, že kovářova kobyla chodí bosa: ačkoli úspěšně dává lidi dohromady, sama žije jen s kocourem. Pak se ale na scéně objeví atraktivní kuchař Joe, který dává nepokrytě najevo, že jeho partnerka musí být štíhlá... Tomu se říká motivace!

Tři mladé ženy, které se přidaly ke Krotitelům tuků, si slíbí, že se budou navzájem podporovat. A příležitostí k tomu dostanou víc než dost, protože nadbytečná kila nejsou zdaleka to jediné, co dokáže ženu pořádně potrápit.

O autorce knihy Tři dámy na zhubnutí

Lucy Diamond se narodila roku 1970 v Nottinghamu. Vystudovala anglickou literaturu na univerzitě v Leedsu, po promoci se přestěhovala do Londýna a pracovala jako redaktorka v několika nakladatelstvích. To, co vypadalo jako velmi slibně rozjetá kariéra, Lucy rázně utnula: rozhodla se procestovat svět, a tak následující rok a půl strávila s batohem na zádech.

Po návratu z cesty kolem světa nastoupila do BBC a tam pracovala až do doby, kdy se rozhodla založit rodinu a odstěhovala se do Bathu. Dnes je matkou tří dětí a autorkou deseti románů, jejichž svěží a chytrý humor britské čtenářky milují. Románem Kavárna na pláži se Lucy Diamond poprvé představuje čtenářům u nás.


Tuto knihu Tři dámy na zhubnutí koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Domino.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !