Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

U Haliny v kuchyni - 31.1. 2015

31. 01. 2015 | Televizní tipy
31.1. 2015 opět na obrazovkách TV Nova uvidíte zbrusu nový pořad s názvem U Haliny v kuchyni, ve kterém se moderátorka a herečka Halina Pawlowská představí v roli kuchařky! Halina bude ve své vlastní kuchyni divákům předávat nejen rodinné recepty, na řadu se dostanou i její historky, vtipy a samozřejmě i glosy, kterými je tak proslulá. Chybět nebudou ale ani dobré rady, tipy a triky, které milovníci vaření rádi ocení.

U Haliny v kuchyni – 31.1. 2015:


Halina má dnes nelehký úkol: utěšit kamarádku Jitku, kterou právě opustil manžel. Jitka je vegetariánka a tak se chystá kompletní vegetariánské menu: ředkvičkovou polévku, plněné sýrové papriky, cibulový koláč s kozím sýrem a lehké cuketové kari s rýží.
O pořadu U Haliny v kuchyni:

U Haliny v kuchyni - 31.1. 2015Pořad U Haliny v kuchyni budeme vysílat každou sobotu od 18:00 na obrazovkách televize Nova, tedy v čase, kdy se v řadě rodin chystají večeře. Pořad bude trvat zhruba 30 minut a unikátní bude v tom, že Halina Pawlowská bude pro diváky vařit přímo ve svém domě a ve své vlastní kuchyni,“ uvedla Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.

Diváci se musí připravit na to, že nejsem kuchařka, ale hrozně ráda jím a vařím pro své blízké, takže se mohou těšit na osvědčené recepty. Připravovat budu převážně českou kuchyni s nádechem kuchyně maďarské a trochu německé, prostě takovou jako je má rodina,“ prozradila o svém novém pořadu Halina Pawlowská.

Další díl pořadu U Haliny v kuchyni můžete sledovat
v sobotu 31.1. 2015 od 18:10 hodin na Nově.


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
.
Ráda jí a je to MOC vidět.

Co této její obezitě říká lékař ?
Obrázek uživatelky
profil
výborný pořad Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles