Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 39. týden

21. 09. 2020 | Televizní tipy
Kdo jiný vás dokáže přenést na místa, kam se nikdo nedostane? Mezi Pygmeje, do Severní Koreje, na souboj mezi krokodýly, na obrovskou skládku nebo za spoustou dalších zajímavostí vás vezme jedině Prima ZOOM.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 39. týden:


24. 9. 22.00 – Poslední Pygmejové (1. část)

Jaký je život ve společnosti jednoho z posledních původních domorodých kmenů na Zemi? Seriál Poslední Pygmejové nabízí vzácný pohled do života kmene Mbendjele, který existuje daleko od shonu a výhod moderní civilizace. Filmařka Livia Simoka strávila pět měsíců v pygmejské komunitě lovců a sběračů. Žila v harmonii s přírodou v srdci džungle na území afrického Konga a podařilo se jí zachytit veškeré dění jedinečným způsobem z pohledu ženy.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 39. týdenLivia zůstala takřka naprosto odstřihnutá od okolního světa na místě, kam nevede žádná silnice. Jedna z rodin ji přijala jako svou vlastní. Díky tomu se stala součástí jejich každodenních životů, sdílela s nimi nečekané tragédie a zjistila, jak velký význam mají kmenové tradice a proč si ženy nechávají brousit zuby. Dokonce se jí podařilo nahlédnout do zákulisí tradičně rovnostářské společnosti, v níž ženy stojí na úrovni mužů. Díky tomu, že zblízka sledovala běžné zvyky, včetně polygamie, odhalila drsnou pravdu o tom, že ani Pygmejové se nevyhnuli problémům s domácím násilím. Nenechte si ujít jedinečný snímek o zvláštním životě v izolovaném deštném pralese, jeho výhodách i nebezpečí, které už číhá za rohem.

25. 9. 20.00 – Krokodýlí král

Přírodovědný film Krokodýlí král je neuvěřitelným příběhem o životě Nera a Bruta, dvou mořských krokodýlech, kteří bojují o nadvládu v nejkrásnějších a nejnebezpečnějších mokřadech světa. Už od svých prvních krůčků, během nichž se jim podaří ve zdraví přežít setkání s několika jinými predátory, se ti dva rychle učí různé způsoby, jak lovit a jak si najít potravu. Čím jsou agresivnější, tím více mají potravy a o to více rostou. Jako krokodýlí samci se také nevyhnou mnoha bitvám. A ten, kdo prohraje, si někdy musí hledat nový domov. Brutus vyrazí na oceánskou odyseu, která trvá téměř 15 let, ale Nero se nikam ani nehne. Když se Brutus konečně vrátí, musí se nejdříve vyrovnat s ničivým suchem a potom získat zpět titul krokodýlího krále. Oba bratři mají velkolepý život a dočkají se další generace největšího a nejnebezpečnějšího plaza na světě. Sledujte jejich ohromující ságu a zjistěte, kdo se nakonec stane svrchovaným krokodýlím králem.

27. 9. 23.00 – Tajný život skládek

V rámci unikátního vědeckého experimentu vznikl příběh o nečekaně zajímavé historii odpadu, který odhaluje, že to, co vyhodíme na skládku, prozrazuje, jaký život vlastně vedeme. Dr. George McGavin a jeho kolegyně Zoe Laughlinová získali exkluzivní přístup na jednu z největších skládek v celé Velké Británii. Společně se svým týmem expertů tam strávili tři dny, během kterých provedli všechny možné testy a odhalili tajný život skládek. Dokonce se jim podařilo provést i tři „archeologické“ výkopy, nahlédnout do dějin skládky a zaznamenat evoluci naší společnosti, jež často vyhazuje vše staré, jen aby měla místo na nové. Podívejte se, jestli se jim podařilo odhalit to nejdůležitější – jestli to, co dnes vyhodíme, může mít nějakou hodnotu ve světě zítřka.

Unikátní dokumenty uvidíte každý den
od 20:00 – 24:00 hodin na Prima Zoom!


Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !