Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Užijte si skvělou rodinnou dovolenou v Mariánských Lázních

16. 06. 2020 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Vybrané lázeňské hotely Ensana v Mariánských Lázních otevířeli pro své hosty již 25. května 2020 a v létě tak budou připravené přivítat rodiny s dětmi, které si chtějí užít skvělou letní dovolenou v této krásné lokalitě západních Čech. Mariánské Lázně představují ideální destinaci pro rodiny s dětmi a jsou perfektní alternativou dovolené u moře.

Čistý vzduch, nespočet parků a lesů, překrásná příroda, která nabízí nekonečné možnosti pro výlety pěšky nebo na kolech. To jsou Mariánské Lázně. Na rodinnou dovolenou ale lákají také svou vybaveností pro děti, které si mohou užít spoustu zábavy na zdejších hřištích, sportovištích a v bazénech. Letos v létě bude také fungovat speciální animační klub Coolonáda, který má pro děti připravené zábavné a vzdělávací programy a rodičům tak umožní odpočinout si při procházce, návštěvě lázní nebo hře na nedalekém královském golfovém hřišti. Klub bude mít zorganizovaný program pro všechny věkové skupiny a zajistí také hlídání profesionálními chůvami pro děti od kojeneckého věku. Služby klubu budou k dispozici pro všechny hosty ubytovacích zařízení ve městě.

hotely Ensana v Mariánských LázníchPobyty je možné rezervovat již nyní na webových stránkách Ensana, kde si můžete vybrat jeden z mnoha pobytových balíčků. Pro rodiny s dětmi je připravena speciální nabídka ubytování v dvoulůžkových a rodinných pokojích kategorie Superior v hotelu Centrální Lázně s polopenzí na tři a více nocí. Balíček zahrnuje návštěvu solné jeskyně a využití bazénu, saun a fitness pro celou rodinu. V hotelu je také herna, hřiště a klub Hippo s animačním programem pro děti. K dovolené patří také možnost nechat se hýčkat a tak je samozřejmě možné využít i wellness a beauty služby hotelu jako masáže nebo kosmetická ošetření.


hotely EnsanaMariánské Lázně jsou celosvětově známé pro své přírodní léčebné zdroje a jejich odborné využití. Můžete tak spojit příjemné s užitečným a při letní dovolené v hotelech Ensana navštívit nejrůznější procedury, které přinesou detox a ozdravení pro vaše tělo a mysl a skvěle posílí vaši imunitu. Vyzkoušejte procedury využívající přírodní CO2, který pochází z přírodního pramene nazvaného Mariin pramen. Jde v pravém smyslu slova o mocné vývěry plynu kysličníku uhličitého (99,7%), který se druhotně rozpouští v mělce obíhající podzemní vodě. Kysličník uhličitý je vulkanického původu a je tak čistě přírodní. K léčbě dýchacích cest jsou využívány inhalace minerálních vod, ke kterým jsou v případě potřeby přidávány přírodní soli, nebo odvary z bylin. Blahodárně působí také sauna, solné jeskyně a minerální koupele s přísadou soli z mrtvého moře.

Pro více informací navštivte www.ensanahotels.com/cz

hotely Ensana


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Užijte si skvělou rodinnou dovolenou v Mariánských Lázních:

Užijte si skvělou rodinnou dovolenou v Mariánských Lázních
Užijte si skvělou rodinnou dovolenou v Mariánských Lázních
Užijte si skvělou rodinnou dovolenou v Mariánských Lázních
Užijte si skvělou rodinnou dovolenou v Mariánských Lázních
Užijte si skvělou rodinnou dovolenou v Mariánských Lázních
Užijte si skvělou rodinnou dovolenou v Mariánských Lázních
Užijte si skvělou rodinnou dovolenou v Mariánských Lázních
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda