Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaše znaménko krásy

27. 12. 2016 | Knižní tipy
Název: Vaše znaménko krásy
Autor: Dita Von Teese, Rose Apodaca
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 11/2016
Formát: 245 x 280 mm
Vazba: Pevná s přebalem
Počet stran: 400 stran
Cena: 552 Kč

Světový boom, BURLESKA, konečně v Česku! Ta nejúspěšnější na světě – Dita von Teese – vám v knize Vaše znaménko krásy odhalí všechna svá tajemství. Módní ikona a nejstylovější žena století vás inspiruje k vytvoření vlastního jedinečného stylu. Za její krásou nestojí tým vizážistů, ale ona sama. Dita von Teese. Sebevědomí je sexy! Oslava ženskosti a nalezení vlastního „já“ v knize Vaše znaménko krásy​.

Jak se z obyčejné dívky stane burleskní tanečnice a poté módní ikona, která se objevila na tisících fotografií, v prestižních magazínech i na přehlídkách slavných návrhářů? Vlastně jednoduše: musíte brát krásu jako umělecký obor. Dita Von Teese už jako malá obdivovala filmové hvězdy starého Hollywoodu, které ji později inspirovaly k vytvoření vlastního jedinečného stylu. Ať už zrovna ve třpytivém prádélku předvádí divákům své slavné číslo v obří sklence na martini nebo okouzluje na galavečeru v originální hedvábné róbě, vypadá vždycky dokonale. A co je nejzajímavější? Za její krásou nestojí tým stylistů a vizážistů – o ty perfektní rudé rty, svůdné oční linky, dramatické oblouky obočí a lesklé lokny se Dita stará zásadně sama!

Vaše znaménko krásyV knize Vaše znaménko krásy vás Dita a její dobrá přítelkyně a spoluatorka Rose Apodaca provedou každým krokem Ditina režimu i rituálů krásy. Dozvíte se, jak se Dita stravuje, jak cvičí, aby si udržela štíhlou postavu, jak pečuje o svou pleť a vlasy a jak vytváří své dokonalé stylové líčení. V knize najdete rady od profesionálních vizážistů a kadeřníků, ale také od Ditina dermatologa nebo od její maminky.
Můžete si pořídit přesně tu samou kosmetiku, jako má Dita, a následovat krok za krokem její obrazové návody, nebo se jen volně inspirovat desítkami nádherných a dráždivých fotografií, které doprovázejí text.

O autorce knihy Vaše znaménko krásy:

Dita Von Teese je nejzářivější hvězdou burlesky. Jako stylová ikona a múza umělců, návrhářů a fotografů si našla cestu na titulní stránky magazínů i přehlídková mola Jeana Paula Gaultiera, Giambattisty Valliho nebo značky Moschino; pro spolupráci si ji vybírají Marc Jacobs, Christian Louboutin i společnost Louis Vuitton. Díky svému osobnímu přístupu ke kráse a podnikavému duchu – navrhla parfémy, jež získaly prestižní ceny, prádlo, rukavice a šaty, a sama je režisérkou svých extravagantních vystoupení – se stala vzorem mnoha žen. Mezi její knihy patří mimo jiné bestseller Burlesque and the Art of the Teese/Fetish and the Art of the Teese a Dita: Stripteese. Dita žije se svým kocourem Aleisterem pod hvězdárnou Griffith Observatory v Los Angeles.


„Když stojíte vedle Dity, je těžké nepřemýšlet, jak může tak čistá a křehká krása nejen vůbec existovat, ale jak ještě může být tak konzistentní a svěží – jako jarní růže, která nikdy nepřestane kvést. Máme pochopitelně velké štěstí, že se nám dostalo tajných informací o jejím denním režimu, ačkoli nikdy nebudeme vypadat jako ona.“                                                   
 Sharon Stone

Tuto knihu Vaše znaménko krásy koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !