Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh Gaudeamus 2012

30. 10. 2012 | Kultura
Pokud jste studentem třetího nebo čtvrtého ročníku střední školy, je právě teď ten pravý čas začít řešit svoji budoucnost. Určitě už jste si sami, nebo vaši rodiče minimálně jednou položili otázku: Kam po maturitě? Co budu dělat po skončení střední školy? Jaká škola nebo obor je pro mě nejvhodnější?

Jedinečnou příležitost získat odpovědi na všechny vaše otázky, máte na Veletrhu pomaturitního vzdělávání Gaudeamus v Brně ročník 2012. Věřte, že má opravdu smysl se těmito otázkami zabývat. Na vaší budoucnosti vám přece záleží, stojí vám za to se nad ní chvíli zamyslet a věnovat trochu času hledání nejlepších možností dalšího studia!

Veletrh Gaudeamus 2012 již v neděliExistují i jiné možnosti, můžete sednout k internetu a hledat, a hledat, a hledat… Víte ale co máte hledat? Kde to máte hledat? Můžete si být jistí, že neminete právě tu správnou studijní příležitost?  Víte, kolik tím hledáním strávíte času? Návštěva veletrhu Gaudeamus, který hostí v roce 2012 Brno, je rychlejší a mnohem efektivnější cesta k získání všech potřebných informací!

Co to vlastně Gaudeamus je
a kdy se koná?

Gaudeamus je letos již devatenáctým ročníkem tradičního veletrhu pomaturitního vzdělávání. Veletrh se bude konat na brněnském výstavišti v pavilonu F ve dnech 30. 10. 2012  – 2. 11. 2012, vždy od 8 do 16 hodin, v pátek pak od 8 do 14 hodin. Na veletrhu vás bude čekat drtivá většina Českých univerzit a vysokých škol, jak státních tak i soukromých, velké množství vyšších odborných a jazykových škol a mnoho dalších vzdělávacích institucí. Budou se zde také prezentovat prestižní zahraniční univerzity z téměř všech zemí EU a celého světa.

Gaudeamus 2012 není jen strohou akcí suše prezentující tisíce studijních oborů a stovky škol. Je to akce pořádaná mladými lidmi pro mladé lidi! Informace jsou podávány srozumitelnou a atraktivní formou. Setkáte se zde se studenty, kteří vám rádi představí školu z vlastní zkušenosti, ne pouze informace z letáků, můžete se také zúčastnit přednášek, kde získáte vyčerpávající informace o studiu a můžete se na cokoliv zeptat.

V rámci veletrhu Gaudeamus 2012 na vás také čekají atraktivní doprovodné programy, kde uvidíte a budete si moci na vlastní kůži vyzkoušet nejmodernější technologie, přírodní jevy a další zajímavosti, například: závodní formuli, chemické pokusy, zmrzlinu připravenou tekutým dusíkem, záchranu rukojmí vojenskou zásahovou jednotkou, techniky pro záchranu lidského života, módní přehlídku, záchranářské roboty, armádní bojová vozidla, koncert Davida Deyla a mnoho dalších zajímavostí. Na této akci se nudit rozhodně nebudete!

Veletrh Gaudeamus 2012 již v neděliNa veletrhu Gaudeamus je pro každého návštěvníka připraveno:

•    Vyčerpávající nabídka pomaturitního studia v ČR, EU a na celém světě
•    Poradenský servis pro výběr vhodného studijního oboru a školy
•    Přednášky vystavujících škol ve dvou přednáškových sálech
•    Doprovodné programy “Věda pro život“ a “Pojďme si hrát s technikou“
•    Tištěný a elektronický katalog škol, fakult a studijních oborů
•    Možnost vyhrát zajímavé ceny
•    Koncert Davida Deyla s kapelou, módní přehlídka a mnoho dalšího…

Tohle všechno přece stojí za jeden den času a pár korun! Připojte se tedy na www.gaudeamus.cz, zaregistrujte se a získejte dárek navíc! Sledujte také novinky na facebooku “Gaudeamus – veletrh vzdělání“. A hlavně: Využijte příležitost, udělejte něco pro svoji budoucnost a přijďte na Gaudeamus v Brně!

Veletrh Gaudeamus 2012 proběhně v Brně
ve dnech 30. 10. 2012  – 2. 11. 2012, vždy od 8 do 16 hodin

Zdroj, foto: Gaudeamus.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !