Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vychytávky Ládi Hrušky - 10.11. 2019

10. 11. 2019 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

V dalším díle se s Láďou přeneseme do paprikového ráje – na návštěvu k pěstiteli paprik Ondřeji Gurovi, který nám prozradí nejen to, jak úspěšně pěstovat papriky, ale také jak je vychytaně zpracovat a skladovat. Stranou našeho zájmu nezůstanou ani tykve, ze kterých si vyrobíme hned dvě zajímavé dekorace: podzimní vázu z dýně a rozpustilé panáčky dýňáčky.

Vychytávky Ládi Hrušky - 10.11. 2019A vedle nich se bude jistě dobře vyjímat i roztomilá sovička z dřevěného polínka. Komu už se výzdoba nevejde na zem, může se přesunout o kus výš, neboť se naučíme zhotovit drhaný závěs na květináč ze starého trička.

Snadný, chutný, rychlý – za pět minut hotový – je čokoládový dezert z mikrovlnky. Naproti tomu realizace domečku v korunách stromů, který postavil kutil Zdeněk Petr pro svá vnoučata, trvala osm let. A na závěr nás čeká ještě jedno sladké pohlazení, pochutnáme si na jablíčkových lívancích podle Ládi Hrušky.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte 10. 11. 2019 v 12.45 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky - 10.11. 2019:

Vychytávky Ládi Hrušky - 10.11. 2019
Vychytávky Ládi Hrušky - 10.11. 2019
Vychytávky Ládi Hrušky - 10.11. 2019
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !