Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vzpomínky má každý

25. 08. 2023 | Knižní tipy
Název: Vzpomínky má každý
Podtitul: Život je prostě báječný!
Autor: Ottová Alžběta
Datum vydání: 14.06.2023
Nakladatelství: Grada
Formát: 145 × 205 mm
Počet stran: 264
Vazba: Brožovaná vazba s klopami
Cena: 322 Kč

Potrhlé rodinné historky a eskapády neobyčejných příbuzných pohledem manželky, matky již odrostlých puberťáků a paničky postaršího psa s duší věčného štěněte. Jaké to je, když překročíte padesátku – hranici počínající dospělosti? Musíte se proměnit z technického dinosaura na obstojného uživatele moderních technologií a ke všemu ještě ukočírovat bláznivou rodinu? Alžběta Ottová se s vámi v knize Vzpomínky má každý s podtitulem Život je prostě báječný! podělí o své bizarní životní příběhy. Nejste v tom sami!

Vzpomínky má každý„Život je jak jízda na řetízkovém kolotoči. Než jsem se stačila párkrát projet, nějakým záhadným způsobem změnily mé vlasy barvu z černé na šedivou. Je mi skoro šedesát, i když mé vnitřní „já“ se cítí na sotva odrostlejších třicet let,“ úvodní slova knihy napoví, že se nejedná o žádnou smyšlenou romanci, ale skutečný příběh bez cenzury a krému proti vráskám. Vítejte ve světě, kde gravitace vítězí, kůže povoluje, vrásky se navzájem kopírují a vy začínáte připomínat zmačkaný papír. Tehdy si uvědomíte, že mládí se odporoučelo a vy můžete čerpat pouze ze svých vzpomínek.



O autorce knihy Vzpomínky má každý:


Alžběta Ottová
, žije v rodinném domě na okraji Prahy, který sdílí se svým mužem, postarším psem s duší věčného štěněte a příležitostně se svými již odrostlými puberťáky. V rámci nedobrovolného osidlování pohraničí se její kolébkou stalo Podkrušnohoří. Vlivem minulého režimu přišla o možnost studovat své vysněné obory, literaturu a malířství, a musela se smířit se studiem stavební průmyslovky, ke kterému jen stěží nacházela cestu. 

Většinu života zasvětila rodině a práci v rodinné firmě. V současné době je zaměstnána v oblasti cestovního ruchu. Svým založením je rozený snílek a nikdy nepřestala fantazírovat. Už jako dítě přispívala do školního časopisu a později pro své potomky vymýšlela pohádky a neuvěřitelné příběhy, které vlastnoručně ilustrovala.



Tuto knihu Vzpomínky má každý zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.



Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vzpomínky má každý:

Vzpomínky má každý
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !