Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zázračné omlazení: Kouzelné nitě vypnou pleť bez skalpelu

15. 12. 2015 | Krása
Proces stárnutí nelze zastavit. V dnešní době ale existuje spousta metod, díky kterým dokážou lékaři ubrat pacientce několik let z reálného věku. Absolvovat plastickou operaci a jít tzv. „pod kudlu“ si ale některé ženy toužící po omlazení netroufnou. Právě ony vyhledávají moderní novinky estetické medicíny, které umožní bez náročné operace vylepšit vzhled a vrátit ztracené sebevědomí. Mezi oblíbené metody patří ty, při nichž lékaři používají biokompatibilní nitě.

Neinvazivní techniky obličejového omlazení přináší minimalizované riziko a nevyžadují žádnou rekonvalescenci. Jednou z nich je metoda, při níž vaše povadlé kontury dokáže vypnout pouhých šest biokomplatibilních nití.

Dva typy speciálních nití jsou při této metodě umístěny do hlubokých vrstev kůže, což jim umožňuje efektivně pozvednout měkkou tkáň povolenou v důsledku procesu stárnutí a fixovat ji do požadovaného stupně. Efekt je velmi přirozený a pacient zaznamenává okamžitý a viditelný lifting. Nitě jsou umístěné ve speciálních netraumatických kanylách, což lékaři umožňuje zcela se obejít bez jakýchkoliv řezů, utahování či uzlů.

zákrok nitě„Jednoznačnou výhodou této metody oproti ostatním je jeho okamžitý efekt. K výraznému pozvednutí povadlých kontur totiž dochází okamžitě, není tak třeba na výsledek čekat několik měsíců, jako u mnoha jiných technik. Výsledek je také skutečně výrazný a viditelný,“ říká korektivní dermatoložka MUDr. Helena Reisingerová.

Zákrok probíhá v lokální anestezii, takže při něm pacient necítí žádné nepohodlí, ošetření trvá v závislosti na ošetřované ploše asi hodinu a půl a hned po něm může jít pacient domů nebo do práce.Výsledky jsou u této metody okamžité. V průběhu následujících týdnů ovšem kůže k nitím ještě zcela přilne, a proto je maximální výsledek viditelný až po třech měsících a vydrží až čtyři roky. Nitě se vstřebají zhruba za 6 měsíců, v závislosti na metabolismu pacienta.

„U pacientů s citlivou pletí se mohou vyskytnout drobné modřinky, ty ale bez problémů schová make‑up. Jediné, co pacient po ošetření musí dodržovat, je následujících čtrnáct nocí spát ve speciální fixační masce. Kromě toho není třeba žádná rekonvalescence,“ uvedla MUDr. Reisingerová.

Omlazující zlato


Pro maximalizaci omlazujícího efektu se tato technika často kombinuje s aplikací zlatých nití. Při ní se používají velmi slabé nitě o průměru menším než 0,1 mm. Ty se do pokožky aplikují do tvaru sítě, jež není běžným okem viditelná.

„Alkalické ionty, které zlato v kůži vylučuje, zrychlují metabolismus a čistí kapiláry, čímž celkově zlepšují kvalitu pleti jak v obličeji, na krku či v oblasti dekoltu, tak třeba i na spodní straně paží, vnitřní straně stehen či v oblasti břicha,“ vysvětlila dermatoložka MUDr. Olga Shalamová. Kromě toho zlato také zesiluje přítok krve k pojivovým tkáním a tím jim dodávají kyslík a výživné látky.

Zdroj, foto: Mediestetik


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !