Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbavte se zlozvyků ve Škole návyků

7. 12. 2012 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Pavle, jsi autorem Školy návyků, co tě přimělo k tomu vytvořit tak rozsáhlý projekt? Můžeš nám popsat, co online trénink nabízí?
Již nějakou dobu se zajímám o svůj osobní rozvoj a to, co se na své cestě naučím se zároveň snažím druhým lidem předávat. K vytvoření Školy návyků mě vedlo hlavně zjištění, že ačkoliv mnoho z nás chce ve svém životě hodně věcí změnit, jen málo kdo jde do akce a ještě méně lidí u změny skutečně vydrží.

Statistiky říkají, že 90% lidí při pokusech o změnu opakovaně selhává. A je jedno, zda se pokouší zhubnout, pravidelně cvičit, jíst zdravěji, zlepšit vztahy se svým okolím, být produktivnější, nebo naopak věnovat více času sobě samému — principy změny návyků jsou vždycky stejné a jakmile je člověk jednou pochopí, může jakékoliv změny úspěšně dosáhnout.

Škola návyků - rozhovor s PavlemCo bylo tvojí inspirací a tím spouštěčem, se naplno ponořit do tématu špatné návyky a předat lidem znalosti z této oblasti? Jaký je tvůj příběh?
Mně osobně trvalo řadu let, než jsem se naučil, jak měnit svůj život efektivně a bez zbytečných selhání. Zhruba před třemi lety jsem se dostal do situace, kdy jsem se necítil příliš dobře, má práce mě vyčerpávala, neměl jsem do ničeho chuť, dnes vím, že jsem podlehl určitému vyhoření... tento stav trval několik měsíců, než jsem si uvědomil, co za ním doopravdy stojí a že jsou to především mé zlozvyky, které jsem si v průběhu let vybudoval a které mě stahovaly ke dnu. Rozhodl jsem se proto svůj život změnit, uvědomil jsem si své návyky a začal na nich systematicky pracovat.

Učil jsem se od světových odborníků na změnu návyků a zároveň jsem zkoušel jejich metody sám na sobě. Ze začátku se mi ne vždy dařilo, také já jsem opakovaně selhal, ale postupně jsem si vybudoval univerzální metodu, jak si jakýkoliv návyk osvojit. Díky tomu jsem svůj život za posledních pár let změnil téměř ve všech jeho oblastech, vybudoval jsem si desítky pozitivních návyků, které mi denně pomáhají dosahovat v životě věcí, kterých jsem vždycky dosahovat chtěl. A právě proto, že z vlastní zkušeností vím, jak neuvěřitelný vliv návyky na náš život mají, jak těžké je vybudovat si ty správné návyky. Rozhodl jsem se o všem, co jsem se za poslední roky naučil, zdarma podělit ve video-tréninku Škola návyků, ve kterém prozrazuji jednoduchou metodu, jak můžete jen pochopením určitých věcí změnit opravdu cokoliv.


Jsi mladý kluk, je ti 22 let. Co můžeš nabídnout našim čtenářkám?
Máš pravdu, na to, co dělám jsem skutečně poměrně mladý a jelikož se většinu času pohybuji mezi podstatně staršími lidmi, přátelím se s mnoha úspěšnými lidmi, známými kouči, speakry a lektory, řada lidí na můj věk často naráží. A ano, ať přijdu kamkoliv, ve společnosti těchto lidí zpravidla bývám nejmladší - ale já si na to zvykl, jakmile mě lidé blíže poznají, přestávají řešit můj věk, přijmou to a raději poslouchají mé myšlenky. A já mám dobrý pocit, že jsem se především díky svým návykům dostal ve 22 letech tam, kam se jiní při troše štěstí dopracují ve svých třiceti. Samozřejmě, v určitých věcech na sobě musím stále pracovat, ale zároveň mám své know-how, za jehož hodnotou si stojím, a které mohu bez ostychu předávat. Co konkrétně tedy mohu nabídnout čtenářkám magazínu ChytráŽena.cz? Je toho vážně mnoho, ať už čtenářky usilují o změnu návyků v oblasti kondice a zdraví, chtějí zhubnout, začít cvičit, nebo jíst zdravěji, v oblasti vztahů, produktivity nebo i pracovních návyků, s tím vším je Škola návyků schopna velmi efektivně pomoci. A to nejlepší na ni je, že jsem ji uvolnil naprosto zdarma a základním principům fungování návyků se tak může naučit doopravdy každý.
 
Myslíš si že dokážeš prostřednictvím Školy návyků pomoci čtenářkám s novou inspirací, chutí a touhou změnit své špatné návyky? Blíží se nový rok, co říkáš na novoroční předsevzetí, které s novým rokem souvisí?
Škola návyků - rozhovor s PavlemNejen, že si to myslím, jsem o tom pevně přesvědčen. Novoroční předsevzetí zpravidla bývají něčím, při čemž většina z nás selže. A přitom pravdou je, že to tak rozhodně nemusí být. Trvalo mi určitý čas, než jsem objevil 7 nejčastějších chyb, které při změně návyků děláme a které stojí za naprostou většinou našich selhání. I tyto chyby prozrazuji ve Škole návyků a mojí vizí je, aby právě na začátku roku 2013 stalo něco nevídaného - abychom společně vytvořili komunitu a v online programu nazvaném Akademie návyků se skutečně pustili do akce. S účastníky tohoto programu absolvuji 5 týdnů online výcviku a následně 30 denní výzvu, ve které si za vzájemné podpory skutečně osvojíme libovolné návyky.
 
Každý z nás má určité špatné návyky, se kterými není spokojen a rád by je změnil. Pro koho je tento online trénink vhodný?
Jak už jsem řekl, tento trénink je vhodný pro každého, kdo chce v životě něco změnit a myslí to vážně. Zároveň tento trénink není pro ty, kteří o změně jenom mluví, ale ve skutečnosti se nechtějí pustit do akce. Těmto lidem totiž nemůžu nijak pomoci. To, co mohu je ukázat správnou cestu, ale samotná akce již je to, co musí podstoupit každý sám... i když pravdou je, že v Akademii návyků ji během 30 denní výzvy podstoupíme všichni společně.

Jakého cíle bys chtěl dosáhnout, prostřednictvím Školy návyků?
Školy návyků chápu jako způsob, jak lidem ukázat v čem dělají chybu a proč se jim nedaří úspěšně změnit jejich návyky. A mám neuvěřitelnou radost z toho, že do tréninku Školy návyků vstoupilo za poslední dva týdny přes 10.000 lidí - to je obrovské množství a dává mi to naději, že lidé konečně začínají chápat, jak důležitou roli hrají v jejich životě návyky. Protože pravdou je, že naše životní situace je utvářena tím, co opakovaně děláme, tedy našimi návyky.

Máš nějaký vzkaz pro naše čtenářky?
Pokud na sobě chcete pracovat nebo chcete v životě cokoliv změnit, rád vás uvítám ve Škole návyků, tréninku zdarma o tom, jak vybudovat nové pozitivní návyky, zbavit se zlozvyků a stát se architektkou svého života. Jsem přesvědčen o tom, že kdokoliv projde tímto tréninkem a pustí se do akce, může to zásadně ovlivnit budoucí směřování jeho života.

Vstupte do online tréninku ZDARMA zde ve Škole návyků




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
TO BYLO JEN DO 18,30 NE??JA MAM SMULU.
Obrázek uživatelky
profil
koukám, že náš čeká víc Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ještě svíčky na osvícení,lepší než spadnout ze schodů hihi

ještě tu kometku prosíím
Obrázek uživatelky
profil
já taky 3, ale jeden jsem našla jinde Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
stromečka bylo jen 2 ale ted chytila kometu ,to pro mně lepši něž stromky,mam 9 stromku ale nemam čim zdobit -chybej pořad zvonky a komety
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles