Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Relaxujte! Vaše tělo i mysl si to zaslouží!

9. 10. 2012 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Podzim pomalu klepe na dveře a s ním i sychravé počasí. Určitě se Vám tak v deštivých studených dnech zalíbí myšlenka relaxovat v krásně vyhřáté infrasauně. Infrasauny jsou ideální pro relaxaci, otužování či k prohřátí před cvičením. Princip infrasauny spočívá v prohřívání těla pomocí přenosu tepla infrazářením. Prohřívá se tak nejen povrch těla, ale teplo proniká i do hloubky tkáně.

Pokud tedy uvažujete o pořízení infrasauny můžete zvolit infrasauny značky Hyundai. Infrasauny Hyundai jsou k dostání v modelech pro 1 – 3 osoby ve standardní nebo rohové úpravě. Většina modelů infrasaun Hyundai jsou již vybaveny rádiem s CD přehrávačem a MP3 a některé modely mají i venkovní osvětlení nebo vnitřní LED osvětlení s funkcí světelné terapie.

A na co si dát při výběru infrasauny pozor?

Infrasauny HyundaiDůležitý je také materiál, ze kterého jsou infrasauny vyrobeny. Infrasauny Hyundai jsou vyrobeny z  exluzivního saunového dřeva hemlock – nebo-li kanadského jedlovce. Toto dřevo je extrémně stabilní a nekroutí se. Má velmi jemnou strukturou, bez suků a pryskyřice. Jeho další výhodou je imunita proti tvorbě a množení mikroorganismů. Pokud byste si chtěli dopřát opravdu luxusní kousek, zvolte infrasaunu vyrobenou z cedru.

Je vhodné zajímat se také o topidla v infrasunách.
Kvalitní karbonová topidla používaná v infrasaunách Hyundai zajistí, oproti běžněji používaným keramických topidlům, rovnoměrnější rozložení tepla v sauně, energetickou úspornost, větší bezpečnost, rychlost a efektivitu prohřívání organismu.

Nyní máme pro Vás rovnou dva dárky k infrasauně. Jeden se týká nadstandardní prodloužené záruky. Ke každé infrasauně je nyní záruka 40 měsíců. Druhým dárkem je set dvou luxusních osušek.

Infrasauny HyundaiZnačka Hyundai svým výrobkům věří. Na všechny modely meteostanic a autorádií a nyní i infrasaun Hyundai garantuje záruku 40 měsíců. Tuto nadstandardní garanci záruky nabízí Hyundai na základě pečlivého výběru komponentů, precizního dílenského zpracování a důsledné kvalitativní kontroly. Záruka 40 měsíců je vedle technických parametrů dalším důvodem, proč se při koupi infrasauny rozhodnout právě pro značku Hyundai. Prodloužená záruka je poskytnuta na základě bezplatné registrace na www.hyundai-electronics.cz v sekci ZÁRUKA.

Ke každé infrasauně nyní dostanete také set dvou luxusních froté osušek Hyundai v béžové a černé barvě.  Kvalitní zpracování osušek ze stoprocentní bavlny s kontrastním štěpováním vám jistě ještě více zpříjemní chvíle v infrasauně.

S infrasaunami Hyundai jejichž jednotlivé modely nesou jména středomořských letovisek, se budete cítit jako byste byli právě na dovolené.

Více informací o infrasaunách Hyundai získáte na www.hyundai-electronics.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Relaxujte! Vaše tělo i mysl si to zaslouží!:

Relaxujte! Vaše tělo i mysl si to zaslouží!
Relaxujte! Vaše tělo i mysl si to zaslouží!
Relaxujte! Vaše tělo i mysl si to zaslouží!
Relaxujte! Vaše tělo i mysl si to zaslouží!
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
určitě bysme měli relaxovat
Obrázek uživatelky
profil
jo to by se relaxovalo..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
kWh se spotřebuje na jedno saunování?? Aby to nebylo, jako celoroční spotřeba v domácnosti...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
vůbec to není tak drahé, jak si myslíte.
Máme levnější model - ale pro dvě osoby. Pro jednu se myslím moc nevyplatí.
Akorát je nutné mít fakt místo.
Obrázek uživatelky
profil
ale koho znám a pořídil si saunu, tak ji nepoužívá.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles