Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zuzana Smatanová vydala nové CD „TABLETKY ODVAHY“

19. 10. 2007 | Úspěšní lidé
ZUZANA SMATANOVÁ patří mezi nejúspěšnější a nejtalentovanější slovenské zpěvačky současnosti.

Je trojnásobnou držitelkou slovenských hudebních cen Aurel (Objev roku 2003, Skladba roku a Zpěvačka roku 2004) a ve své sbírce má kromě nich také 3 Zlaté Sláviky (Zpěvačka roku 2005 a 2006 a Skladba roku 2005), cenu OTTO (obdoba české ceny Týtý) nebo Grand Prix Radio (cena, kterou nejúspěšnějším rozhlasovým skladbám každoročně udělují slovenská rádia).

Na svém kontě má 2 studiová alba „Entirely Good“ z roku 2003 a „Svět mi stúpil na nohu“ z roku 2005. Díky nim Zuzaně na stěně visí také dvě zlaté a dvě platinoé desky za prodej.

24. 9. vydala ZUZANA SMATANOVÁ nové studiové album „Tabletky odvahy“ a kromě Slovenska, kde je toto album v den vydání díky více než 20 000 prodaných kusů již 3 x platinové! jej představila na začátku října také na českém trhu.

Zuzana Smatanová 1.singl „ZDÁ SE, ŽE TO STAČÍ“ už je nasazen do českých rádií ve kterých Zuzana Smatanová absolvovala sérii rozhovorů. Na stejnou skladbu se momentálně dokončuje i videoklip, který bude v průběhu podzimu nasazen do vysílání českých hudebních TV pořadů.

Album „TABLETKY ODVAHY“ vznikalo stejně jako to předešlé pod producentským dohledem Maroše Kachúta z Creative Music House. Obsahuje 11 skladeb, které jejich autorka okomentovala následujícími slovy:

Album "TABLETKY ODVAHY" považujem za zatiaľ najosobnejší album. Po čase som zistila, že kedykoľvek mám pocit, že sa potrebujem „vypísať“ z toho čo mám na srdci, okamžite siaham po gitare a skladám pesničky. Nachádzam odpovede na svoje otázky, východiská, postoje. Pesničkami si „liečim“ akékoľvek nálady, dodávam si nimi energiu.

Více informací o Zuzaně Smatanové se dozvíte také na jejich oficiálních webových stránkách.

Zdroj: SONY BMG a.s.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !