Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

7 důvodů, proč jsou apartmány vhodné pro cestování s dětmi

7. 11. 2015 | Praktické rady
Chcete svým dětem ukázat Prahu v celé své kráse? Chcete si užít atmosféru samého centra našeho hlavního města a zároveň mít své soukromí a užít si společné rodinné chvilky? Rozumíme tomu, že potřebujete místo, které uspokojí právě Vaše potřeby a potřeby Vašich dětí. Určitě Vás napadne, že taková dovolená přijde velmi draho. Nemusí, když se rozhodnete využít ubytování v apartmánech. Chceme se s Vámi podělit hned o několik důvodů, proč jsou pro rodiny s dětmi apartmány vhodnější než hotely.

1. VYBAVENÍ

Většina hotelů není připravená na ubytování větších skupin lidí – ať už jde o rodiny, skupiny přátel nebo kombinaci obojího. Naopak apartmány jsou na velké skupiny lidí připraveny. Najdete tu množství vybavení, které máte doma. Plně vybavenou kuchyní počínaje a zábavou pro děti konče. Obrovskou výhodou pro rodiny jsou také pračky. Můžete si tak sbalit méně věcí a tím pádem budete mít méně zavazadel. Ušetříte místo třeba i na nově nakoupené přírůstky. Apartmány nabízejí spoustu dalšího vybavení, které ulehčí Váš pobyt (například dětská postýlka, židlička a DVD).

apartmány2. VAŘENÍ

Apartmány Vám poskytnou plně vybavenou kuchyň. To přináší hned několik výhod. Můžete si uvařit cokoliv chcete a kdykoliv chcete. V hotelech máte předepsaný čas, kdy jíst. A sami víte, že s malými dětmi je těžké dodržovat určitý denní režim, zvláště když jsou rozrušení z cesty. Můžete vařit to, u čeho máte jistotu, že Vaše děti sní a je to pro ně zdravé. Spousta dětí má dnes alergie a mnozí z nás mají speciální diety a vaření doma je zkrátka v těchto případech jednodušší. Vaření doma šetří peníze. Restaurace v centru města jsou poměrně drahé, a tak je dobré tyto dvě varianty zkombinovat. Všichni rodiče ví, jak může být občas náročné jíst s malými dětmi někde venku. Navíc kdo by si nechtěl užít rodinné jídlo s takovýmto výhledem na Prahu?

3. CENA

Apartmány jsou levnější variantou, protože ve větší skupině se o cenu apartmánu můžete podělit a cena na hlavu tak vyjde nižší. Navíc když vezmete v potaz další ušetřené náklady jako například za vaření, můžete si představit, kolik ušetříte.

4. PROSTOR

Jako rodiče nejlépe sami víte, jak je pro děti důležitý prostor. Apartmán je v podstatě byt, takže máte k dispozici obývací pokoj, kuchyň, koupelny a ložnice. Záleží jen na vás, kolik pokojů si zvolíte. Prostor Vám také umožní mít ve věcech pořádek a předejít zběsilému hledání věcí v kufrech.

5. JAKO DOMA

Ve vašem apartmánu se budete cítit jako doma. Nabídne vám veškerý komfort, který máte doma. V apartmánu se děti můžou rozběhnout do pokojů a hrát si. Jestliže Vaše děti spí přes den, můžou si nerušeně zdřímnout v oddělených pokojích. To samé samozřejmě platí pro Vás. V obývacím pokoji si může v klidu odpočinout celá rodina. Vaše aktivity se určitě odvíjí podle věku Vašich dětí. V apartmánu vše závisí jen na Vašich zvycích. Nemusíte se řídit podle jiných pravidel. Jsou Vaše děti zvyklé jíst večeři již v 5 večer? Neměňte jejich zvyk kvůli pravidlům hotelu.

6. SOUKROMÍ

Ve svém apartmánu máte absolutní soukromí a klid. Neruší Vás pokojová služba a máte vlastní vchod do bytu, takže nemusíte vždy procházet hotelovým lobby. Po dohodě si můžete do některých apartmánů přivézt i domácí mazlíčky.

7. AUTENTICKÝ ZÁŽITEK Z PRAHY

Apartmány jsou umístěny v rezidencích, kde bydlíte vedle místních lidí. Tak si můžete jako rodina vyzkoušet, jaké by to bylo bydlet v centru Prahy. Uvidíte, že centrum Prahy tvoří zajímavou komunitu lidí. Vy i Vaše děti si tak mimo suvenýrů dovezete domů i velmi autentický zážitek.

Zdroj, foto: Bohemia Apartments


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !