8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aby tělo neukládalo zbytečné zásoby a my jsme netloustli

12. 10. 2008 | Diety
1. Člověk má určitou biologickou podstatu a všemi úchylkami v dietách od této podstaty je tělo poškozováno a vedeno k ukládání zásob na horší časy.

2. Člověk je svojí podstatou všežravý savec a nijak se neodlišuje biologicky od tohoto modelu.

3. Výživa již dospělého jedince nemusí být tak vydatná jako výživa dorůstajících mláďat.

4. Nesmí ve výživě chybět vláknina, bílkoviny rostlinného i živočišného původu, vitamíny a minerály, aby tělo neonemocnělo.

5. Cílem hubnutí je uvést tělo v omyl, že není ohroženo úbytky váhy, že má naopak nadbytek a nemusí ukládat zásoby.

6. Tělo je jako každý živý organismus velice sebezáchovné, když zjistí, že zásoby nepotřebuje a ohrožují jeho funkce, začne je lehčeji pouštět pryč.

7. Tělo není nepřítel, ale je nutné jeho chemické pochody pochopit, netýrat ho a zbytečně ho tak zase vést k ukládání zásob.

8. Pohyb i běžný domácí úklid, práce na zahrádce i procházky jsou výdejem energie a posilují krevní oběh, dělejte vše s radostí.

9. Trpělivost s tělem je podmínkou úspěchu, kdo odpadne při prvním pozastavení poklesu váhy, nezhubne nikdy, kg, které se nahromadily za roky, nezmizí hned, chce to minimálně dva měsíce a potom dle potřeby.

10. Hubnutí nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o jeho ovládnutí.

11. Hlad i chuť na sladké jsou jenom výsledky chemických dějů v těle, které jde ovlivnit.

aby se zásoby neukládaly
























Pro všechny, kteří chtějí zhubnout, je klíčový pravidelný a rovnoměrný přísun živin.
Cílem by mělo být dosáhnout během dne i noci vyrovnané hladiny krevního cukrů. Je to ovšem složitější, prosté doplnění jednoduchým cukrem rozhodně není řešení, protože jednoduchý cukr vám zvedne inzulín a přebytek cukru skončí uložen jako tuk. Pointa je v tom, že cukr, který používá tělo, je vlastně jednoduchý a využívají jej svaly ke svojí činnosti. Pokud sníte obyčejný cukr,  prakticky ihned se stráví a přesune do krve, protože to už je ta podoba, se kterou tělo umí pracovat, tak vznikne přebytek cukru a s tím tělo musí něco udělat - co se nevleze do svalů strčí do tuků.
Oproti tomu pokud sníte nějaký dlouhý sacharid (celozrnný rohlík), Vaše tělo ho musí rozložit, neumí přímo použit dlouhý sacharid. A tak tělo postupně rozkládá dlouhý sacharid na jednoduchý a tím nevznikne v krvi nadbytek. Dlouhé sacharidy jsou celozrnných výrobcích a cereáliích (u těch ovšem pozor na doslazování kvůli chuti jednoduchým cukrem).


Zdroj: KG dolů

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem uz cetla , dokonce jsem si ji i vystrihla............ale kamsi zalozila a vubec na ni od te doby nevzpomela
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den, prosím co je metoda paní Evy?? Děkuji
Obrázek uživatelky
profil
Můžete mi někdo prosím poradit, kde najdu tu dietu paní Evy?
Děkuji
Obrázek uživatelky
profil
Můžu potvrdit a doporučit metodu paní Evy,dodržuji ji od 3.9.08 ze 104kg mám ke dnešku 8,5kg dole.Bez hladovění, bez kupování přípravků na hubnutí.Paní Eva sestavila jídelníčky, které dodržuji a nemám hlad, zvláštní je, že mě ani"nehoní mlsná" :o) je to prostě něco co mě hodně pomáhá a pokud se podíváte na její stránky-nejsem sama, komu se daří takhle hezky hubnout.Jsou tam naše výsledky a fotky a denně se můžu radit s paní Evou e-mailem,což mi plně vyhovuje.Hubnu v klidu, nehladovím a váha jde dolů a za to jsem jí vděčná.
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem díky této metodě zhubla za dva měsíce 11,3kg. A to že každý den vidíte na váze nějaké to deko míň (někdy dokonce i 0,5kg) vás vždy nakopne k pokračování. Mám i důkaz že se mi to povedlo na stránkách www.kgdolu.estranky.cz mám tam ve fotogalerii "šárčino hubnutí" důkaz jak teď vypadám po 2 měsících. Ale nejen to, dozvíte se tam, že nejsem jedinná a denně jsou tam aktualizace našich skvělých výsledku.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles