Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aby vás na dovolené nezastavila zácpa

30. 06. 2021 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Každý druhý zažil během některé své dovolené zažívací potíže. V této souvislosti se častěji mluví o cestovatelském průjmu, ovšem i druhý extrém dokáže dovolenou pokazit. Zácpa umí vystavit stopku všem radostem. Čekáte a ono nic. Jste stále více nafouklí, bolí vás břicho a může se dostavit i malátnost. Pokud k ní máte sklony, tak svému zažívání pomozte.

Za tyto zdravotní neduhy může nejčastěji psychika. Právě stres spojený s cestou a volnem může být spouštěcím faktorem. Přidáme-li k tomu jiný stravovací režim s často menší konzumací vlákniny, nebo naopak nezřízeným přejídáním, jelikož bufetové menu k němu často svádí, problém je na světě velmi rychle.

Fructolax

Výsledkem je, že to pak nejde. Na nějaký výlet nemáte ani pomyšlení, co kdyby to na vás zrovna přišlo. Najít v ten správný okamžik toaletu, nemusí být vždy jednoduché. Navíc zácpa vás může potkat naprosto kdekoliv, tedy i při dovolené v Česku.

Řešením zácpy je projímavé ovoce


Naštěstí existuje i šetrné řešení, jak se zácpy zbavit. Stačí zajít do lékárny a pořídit si přípravek Fructolax Ovoce&Vláknina. Ten je k dostání v podobě tablet či žvýkacích kostek. Tablety obsahují výtažky z ovoce a vlákninu. Jsou účinné, nenávykové a zároveň velmi skladné, takže se vám snadno vejdou do tašky či kabelky.

Žvýkací kostky pak obsahují ztužené projímavé ovoce, jež vám pomůže rozhýbat střeva. Výtažky z tamarindu indického, fíků a reveně lékařské pomáhají zprůchodnit střeva a přispívají k pravidelnému vyprazdňování. Ať se rozhodnete pro tablety či kostky, tak stačí večer jeden „kousek“ spolu se sklenicí vody a výsledek se dostaví ráno. Ale nemusíte mít obavy, přípravek je 100% přírodní, nenávykový a nemá žádné vedlejší nežádoucí účinky. Tedy nedráždí střevní stěnu, ale pouze povzbuzuje funkci střev.

Fructolax Ovoce&Vláknina



Nepodceňujte přípravu


Máte-li sklony k zácpě, měli byste si dávat dobrý pozor na to, co jíte a děláte. Nejlepší obranou proti zažívacím problémům je totiž prevence. Pokud už přece jen na ně dojde, pak je dobré mít po ruce vybavenou lékárničku. Ta moc místa v zavazadle nezabere a nikdy nevíte, kdy vám přijde vhod.






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !