Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Akrylové nehty - nejžádanější druh nehtů

5. 06. 2012 | Krása
Akrylové nehty patří mezi nejžádanější druh nehtů, které nosí stále více žen. Lepí se na přírodní nebo umělé nehty, aby splnily účel upravených dlouhých a pevných nehtů. Modelují se pomocí směsi akrylového prášku a tekutiny, který ztvrdne na základě chemické reakce akrylových složek, bez použití UV lampy.

Například v porovnání s gelovými nehty jsou pevnější, odolnější a vypadají přirozeněji. Můžeme je vypilovat do různých tvarů a délek. Jsou vhodné také na přírodní nehty, které jsou slabé, lámavé a třepivé. Výhodou akrylových nehtů je jejich pevnost, vydrží týdny. Modeláž akrylových nehtů nabízejí salóny krásy a manikúrní studia.

Akrylové nehty vydrží

Akrylové nehty jsou pevnější a odolnější a tím nám také umožní umývat nádobí, užívat běžné mycí a čisticí prostředky. Úklidem nebo častou prací v zahradě je nezničíme.

Akrylové nehty - nejžádanější druh nehtůNevadí jim také koupání v mořské vodě. Naopak nemají rády různé nárazy, velký tlak, mráz, také chemikálie jako je například savo a jiné desinfekční prostředky na úklid.
 

Akrylové nehty si můžeme udělat doma samy

Akrylová modeláž se provádí na umělé i vlastní nehty. K modeláži nehtů budete potřebovat umělé nehty-šablony, akrylový gel a pilník. Umělé nehty používáme, pokud nemáme vlastní nehty dostatečně dlouhé. Přilepíme si nejprve umělý nehet, který upravíme do požadované délky a tvaru. Pak se nanese akrylová hmota dvě až tři vrstvy, která bude pomalinku schnout. Akrylové nehty upravíme do požadovaného tvaru.

Akrylové nehty můžete nakonec nalakovat nebo ozdobit pěknými obtisky, podle svých představ. Akrylové nehty bychom měly jednou za 14 dní doplňovat. Nejdříve nehty odlakujeme a pak pomocí pilníku odstraníme hmotu, která se odlupuje. Až budeme mít nehty čisté, naneseme akrylovou hmotu, kterou rovnoměrně rozetřeme po celém nehtu. Po zaschnutí nehet upravíme do požadovaného tvaru a nalakujeme.

Marta - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
magicnails.cz
Obrázek uživatelky
profil
Jak píše Evabel, zatím jsme odkázáni na svoje nehty a nosíme je nejraději.
Obrázek uživatelky
profil
Já znám teda všechny s UV gelem, nikoho s akrylem Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nikdy jsem umělé nehty nezkusila, nejraději nosím svoje ale znám kolegyně i kamarádky, které si je pravidelně nechávají dělatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkný článekSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles