Také v Praze se najdou restaurace, kde je co napravovat. A Starosuchdolská restaurace, provozovaná Olenou, je jedna z nich. 101. díl Ano, šéfe! bude plný emocí, ale jízda to bude stále velká. Pojďme na to. Olena z Ukrajiny přišla před pětadvaceti lety, před pěti měsíci přebrala restauraci, jak ona tvrdí, klasickou hospodu. „Jídlo máme dobré, není ani drahé, chválí nás.“
Chodí ale jen málo lidí. Což vnímá i Zdeněk: „Tady je klid… Pokud si chcete otevřít hospodu, aby vám tam nikdo nechodil, bude toto ideální místo. Navíc vstup do hospody po schodech do prvního patra? To je ta nejhorší věc.“

Olena se ptá, jestli šéfovi chutná. „Ne, vůbec nic. A kdybyste nade mnou nestála, bylo by to lepší. Na mě kouká, jak kdybych měl dvě hlavy… A to jídlo chutná jak obnošená pošťácká brašna. To nechceš.“ Olena si s šéfem moc nerozumí. Při hodnocení se Maruška, jedna z kuchařek, snaží naslouchat, Olena ji ale nepustí ke slovu. Olena vysvětluje, že Oksana, původní kuchařka, dostala ze Zdeňka strach a odjela na Ukrajinu. Dala výpověď kvůli natáčení.
Jak šéf zhodnotí, jídlo je pod psa, ale lidi si to prý chválí. „To je ta největší pí@@@na, kterou ti hospodský může říci. Lidem tu chutná, ale raději sem nechodí.“ Jak proběhne zátěžový test a jak ho zhodnotí šéf? Vezme si na paškál především Olenu. Nakonec ji rozbrečí. „Já vás upozorňuju, že jestli se nebudete ovládat a poslouchat, co vám říkám, zblázníte se z toho. Naučte se víc poslouchat než mluvit, Oleno.“ Všechny se snažíme, a je to k ničemu,“ zhodnotí právě končící den Olena. Jak to půjde týmu se Zdeňkem v kuchyni? Co se holky přiučí? Dívejte se.
Další díl nové série pořadu Ano, šéfe můžete sledovat
25. 9. ve 21.35 na Primě.
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová
Vendula Flassig Vrablová