V prvním dílu oblíbeného pořadu Ano, šéfe! pojede Zdeněk se štábem do liberecké rodinné restaurace Ořechovka, které se bude snažit vdechnout nový život, šarm i nápady. Jak sám poukáže, diváky i jeho samého čeká silný tabák.
Zdeněk říká: „Hospodský, kteří mají pocit, že jim to moc nejede, mají na svém podniku hodně reklam. A to je vždycky špatný. Nebudu zbytečně přísnej, dokud jsem neochutnal, ale tohle mě hodně štve.“
Servírka Martina, sestra kuchaře, pozvala šéfa, aby pomohl a odhalil, co v jejich podniku nefunguje. Jak se Zdeněk s jejím bratrem i celým týmem v restauraci sžije? Jak mu bude chutnat menu, které ochutná? Co by z něj vyhodil, jak by vařil a na jaké pokrmy by přitáhl hosty? Šéf poukazuje i na další nešvar: „Trochu couváme v čase, mají tu polévku za 30 korun. Tak se zisková gastronomie dělat nedá.“Kuchař Michal se potýká s vyčerpaností, používá obalovák neboli panýrunk, což se šéfovi rozhodně líbit nebude. „Tohle mě fakt sere. Čtyřiadvacetiletej kluk používá to, čemu se říkalo panýrunk. To si vymysleli líní a lakomí kuchaři… A já to vidím tady!“ Jaký má Michal sen, z čeho žije a na co si není schopen vydělat?
Jak celá premiérová mise dopadne? Sledujte 28. 8. ve 21.35 na Primě.
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová
Vendula Flassig Vrablová
Jiří Lábus v komedii Milion
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Vánočka - nejoblíbenější recepty
Květina Vánoc - Vánoční hvězda











