8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bezbolestné způsoby, jak shodit přebytečné kilogramy

12. 11. 2008 | Diety

Není těžké nabrat 2kg. Je možné je také jednoduše shodit?

 

Vyhoďte zbytky jídla – pokud vyhodíte zbylých 20 lineckých koláčků, které byste jinak časem určitě snědli ušetříte 600kcal


Pošlete to „Martini“ dál – většina lidí je zvyklá pít alkohol. . Dejte si raději nealko nápoje bez kalorií (minerálka… ) místo dvou alkoholických nápojů týdně a vyvarujete se 650 až 1300kcal (v závisloti na tom, zda vynecháte čisté víno nebo míchaný koktejl)


Pijte vodu – pokud je organismu dehydrovaný, zpomaluje se podle odborníků metabolismus o 2 až 3%. To možná nezní jako něco vážného, ale pro ženu o váze 65kg to znamená 30kcal denně, tedy 900kcal měsíčně. Braňte se dehydrataci tím, že budete denně pít osm šálků vody nebo nápojů neobsahujících kofein.


Zdvojnásobte přísun vlákniny – pokud zvýšíte množství vlákniny ve vašem jídelníčku z 18 na 36 gramů denně, vaše tělo bude podle výzkumu absorbovat za sen o 130 kcal méně – tj.více než 3000 kcal za měsíc. Vláknina vám navíc pomůže cítit se plnější, takže budete jíst méně. Přejděte na cereálie, které mají alespoň 5 gramů vlákniny na porci, jezte celozdrnné pečivo a hnědou rýži a dopřejte si extra porci zeleniny a ovoce.


hubnutí
























Vzdejte se přísad – je pravděpodobné, že zkonzumujete na 3000kcal měsíčně pouze v přísadách. Každá lžíce majonézy přidává více než 200 kcal ; stejné množství odtučněné majonézy má pouze 20 kcal. Když už se bez nich nemůžete obejít, snažte se volit nízkokalorické ingredience, brambory si posypte chilli nebo česnekem a zeleninu si okořeňte šťávou z citronu a čerstvými bylinkami.


Pijte zelený čaj – švýcarští výzkumníci zjistili, že pití tří šálků zeleného čaje denně spálí navíc okolo 80 kcal za den, díky flavonoidům, které povzbuzují metabolismus. To je extra spálených 2200 kcal za měsíc.


Začínejte polévkou – ve studii, kterou uskutečnili na Pensylvánské státní univerzitě, zkonzumovali účastníci, kteří začali oběd polévkou , o 100 kalorií méně . Proč? Vývar vás naplní při nepatrném množství kalorií, takže nemáte pocit, že se musíte přejíst. Dejte si talíř vývaru před večeří pětkrát týdně po dobu jednoho měsíce a ušetříte 200 kcal.


Kupte si činky – zvedejte dvou až tří kilogramové činky 25 minut třikrát týdně po dobu jednoho měsíce a zbavíte se tak kolem 900 kcal. BONUS: každé kilo svalstva, které vytrénujete, spálí dalších 40 kcal za den.


Choďte po schodech – pět minut chůze po schodech denně vám spálí 1326 kcal za měsíc.

 


Veru

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Asi nejsem schopna dodržovat vše, ale zkusíme a uvidímeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Myslím, že začnu těmi schody a uvidíme, jak to půjde dál...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vyzkouším to a uvidíme.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já osobně mám vyzkoušeno, že když potřebuji zhubnout, zvýším tělesnou aktivitu, Třeba jízdu na kole. A to jdou kila dolů.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkně napsané, ale když chcete zhubnout tak by se polévky jíst neměli. To mi řekla obezitoložka
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles