Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bitka v seriálu ZOO! Preiss s Bilinou nebudou šetřit pěstmi

31. 03. 2024 | Televizní tipy
Pustí se do sebe, přátelství je pryč a Adam v podání Šimona Biliny se popere s Martym Pivoňkou coby Martinem Preissem. Adam prozře a pochopí, že jeho kamarád už není takový čestný chlap jako kdysi. Haďák se snaží přimět Pivoňku, aby svoje snahy o Alici zabalil a opustil zoo, ale on se vzdát nechce. Takže na něj Adam musí použít těžší argumentační kalibr.

Márty Pivoňka je zkušený manipulátor, a i když Sid a Adam už ví, že jeho láska k Alici je především založená na lásce k penězům, nedaří se jim ho konfrontovat. Je protřelý a opět přesvědčí Alici (Sabina Laurinová), že jí chce Sid zničit vztah, a Alice mu na to skočí. Jedinou šanci vidí tihle dva v tom, že se pokusí dostat Pivoňku ze zoo – a klidně k tomu použijí i násilí. V infocentru se tak strhne rvačka. Jenže, bojovat nebudou jen Šimon Bilina a Martin Preiss, k ruce jim budou i dva kaskadéři. Padat budou pěsti a poteče i krev. 

Bitka v seriálu ZOO! Preiss s Bilinou nebudou šetřit pěstmi„Martin měl celou dobu kamennou tvář, a to mě ještě víc vybízelo k tomu se s ním prát. Byla čest se s ním pustit do křížku,“ vysvětluje Bilina, který naznačoval údery a kopy. V okamžiku, kdy hercům není vidět do tváře, už se za ně ale bijí kaskadéři. „Viděl jsem svého dvojníka – Petr Kotík je výborný sportovec. Já takové natáčení miluju. Jenže ten den, kdy jsme to natáčeli, jsem měl zablokovaná záda… Ale dal jsem to, myslím, nakonec se ctí,“ usmívá se seriálový Adam. „Musí se to nacvičit úplně do detailu. 

Je to choreografie, kterou kaskadéři secvičili, nás ji naučili a pak se to bralo z různých úhlů,“ popisuje Šimon, jak vznikala jejich scéna před kamerou. Do souboje se nebál jít ani Martin Preiss, jenže i jeho trápila záda. „Mám trochu špatná záda, tak jsem se docela bál, co po mně koordinátor kaskadérů Petr Drozda bude chtít. Nakonec to dopadlo dobře. Dokonce mě kaskadéři pochválili a říkali, že bych mohl jít k nim,“ vzpomíná na natáčení Martin Preiss, který se tak na place střídal několik hodin se svým dublérem pro boj.

„Záběry, kdy se Martin Preiss a Šimon Bilina mají podle scénáře poprat, se točily několikrát, protože je na některé úseky museli zastoupit kaskadéři. Ve chvíli, kdy je rvačka opravdu drsná a mohlo by dojít ke zranění, už herci na place nebyli a vše pozorovali zpoza kamery,“ upřesňuje PR koordinátor seriálu Josef Ducký.

Všichni jsou na place téměř dvě hodiny a bitka se neustále opakuje. A kdo nakonec tyhle dva od sebe odtrhne? Sabina Laurinová jako bohatá vdova Alice Novotná. „Ten den jsem byla doslova v běhu. Jen jsem přibíhala k Martinovi a Šimonovi nebo ke kaskadérům a křičela na ně, ať toho nechají,“ popisuje svoji úlohu Laurinová. 

„Zvednout je nebo od sebe kluky odtrhnout chce sílu. Musíte se do toho opřít, ale vím, že s nimi jsem v bezpečí a nic se nestane. Pár podobných scén jsem už natáčela, takže si člověk jen z toho hereckého šuplíku vytáhne vzpomínky a jde se na to,“ usmívá se Sabina, jejíž Alice nakonec tyhle dva od sebe dostane. A na jaké straně barikády zůstane? „To neprozradím, ale naznačím, že Alice učiní ve svém životě zásadní krok, tak se dívejte,“ láká Laurinová k obrazovkám.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !