Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Božské dorty od Markéty 1.4. 2013

1. 04. 2013 | Televizní tipy
Markéta má ve svém pořadu Božské dorty od Markéty s datem 1.4. 2013 práce nad hlavu, ale přesto se rozhodla, že udělá jeden dort bez zakázky. Dostala totiž lístek na divadelní představení, a tak se rozhodla, že hereckému souboru upeče dort jako poděkování.

Když byla Markéta malá, do divadla ji vodily maminka a babička, teď tam chodí se svou dcerou Sarah. „Každá holka si přeje vypadat jako princezna a pro mě ty divadelní byly živější než v televizi,“ svěřuje se cukrářka – hlavní postava pořadu Božské dorty od Markéty s datem 1.4. 2013.

Božské dorty od Markéty 1.4. 2013A jaký dort pro divadelníky vymyslela? Markéta se rozhodla dort potáhnout světle hnědou barvou, která bude simulovat „prkna, která znamenají svět“. Obdélníkový základ bude představovat pódium s oponou a maskami.

A na co se mohou diváci pořadu Božské dorty od Markéty s datem 1.4. 2013 ještě těšit? Poprvé uvidí v pořadu techniku barvení air-brushem, která ušetří spoustu času a navíc s ní dosáhnete jednolitého povrchu.

Pokud máte rádi jednoduché a rychlé recepty, určitě si nenechte ujít recept na šťavnaté koblížky, který Markéta divákům prozradí na závěr pořadu Božské dorty od Markéty s datem 1.4. 2013.

Jestli bude mít Markéta s dortem stejný úspěch jako herci s představením, uvidíte na Prima love na Velikonoční pondělí 1.4. 2013 a pozor – není to apríl!

Zdroj, foto: Prima love

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Božské dorty od Markéty 1.4. 2013:

Božské dorty od Markéty 1.4. 2013
Božské dorty od Markéty 1.4. 2013
Božské dorty od Markéty 1.4. 2013
Božské dorty od Markéty 1.4. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tento pořad mě velmi zklamal.

Autorka si zřejmě své recepty chrání, pak ale nemá mít pořad s názvem Božské dorty.....
Místo toho udává recept na šátečky, koblížky....diváci se na něj ale koukají kvůli dortům...
Nesouhlasím s tím, že korpus není umění. Udělat dobrý korpus, který se nikdy nikde nechtěně nenafoukne, taky každý nezvládne, co jsem vyzkoušela receptů, než jsem na takový přišla. V pořadu mi rovněž chybí recept ani na krémy. Dokonce neudává jakou hmotu používá (ano, nejspíš by to byla reklama, může ale aspon popsat, že se jedná o cukrovou hmotu, která se dá koupit na netu...)
Jediné, co se z pořadu dá odkoukat je nápad na zdobení a jak používat cukrářské pomůcky, trochu málo na pořad v hlavním vysílacím čase, co myslíte?
Obrázek uživatelky
profil
je to spíš pastva pro oči
Obrázek uživatelky
profil
vůbec nelíbíSmajlík

recepty na dorty dle mě nejsou moc třeba..okouknu a udělám,i bez receptu,důležitá je nápln..ořech,kokos,kakao

piškot je základ vždy jako korpus..tot vše..Smajlíka ten není žádné umění..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkTěšila jsem se na tento pořad, protože jsme myslela, že tam budou recepty na dorty, ale bohužel :Je tam vlastně jen technologie a pak nějaký drobný recept.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles