Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Býk - roční horoskop na rok 2014

20. 09. 2014 | Horoskopy

Býk (21.4. - 20.5.)


V roce 2014 objevíte váš skutečný potenciál a pochopíte, jaké máte v životě priority.  Nepolevujte a předsevzetí, která si na začátku roku vytyčíte, se snažte splnit. 


Býk - horoskop na rok 2014


Práce

Vhodný rok pro nové nápady, myšlenky i činy, ale nevrhejte se do realizace více projektů či úkolů najednou. Nedokážete se tak plně soustředit a snadno přehlédnete důležité skutečnosti a detaily. Udržujte stabilní tempo po celý rok 2014 a odolejte všem bouřím, které vám vstoupí do cesty. Pokud přemýšlíte o jiném zaměstnání, je ideální čas se po novém místě porozhlédnout, konstelace planet je vám nakloněna. Abyste byli nejlepším Býkem, musíte být rozvážní, ale produktivní a velkorysí. Buďte připraveni převzít větší odpovědnost.


Peníze

Jste člověk, který má rád finanční stabilitu, ale v tomto roce se musíte smířit s určitými potížemi. Samotný začátek roku pro vás nebude příliš úspěšný, zaznamenáte finanční újmu a další výdaje a resty převážně z uplynulého roku se na vás jen pohrnou. Ale nepatříte k marnotratným lidem, takže skromnější život pro vás nebude tak velký problém. Hlavně pečlivě zvažujte každou půjčku a úvěr! 


Zdraví

Pečujte o své zdraví, zamyslete se nad svojí životosprávou, nezanedbávejte preventivní prohlídky a začněte s novým sportem. Začátkem roku vás mohou potkat drobné zdravotní problémy, které jsou způsobeny zimním obdobím s nedostatkem světla a tepla. Pozor na přepracovanost, fyzické vyčerpání, migrény a nedostatečnou hybnost páteře. Na podzim si naplánujte pobyt v lázních, utuží váš zdravotní stav a lépe zvládnete napětí, které lze očekávat koncem roku.


Láska

Díky postavení Saturnu bude rok 2014 pro vaše vztahy zlomový, přiblížil se čas velkých rozhodnutí. Pokud jste tajně doufali, že váš vztah může zůstat takový, jaký byl doposud, pak je na čase připustit, že to tak nebude. V lásce bude převládat bilancování a hledání řešení. Zkuste místo poukazování na chyby druhých, najít ty svoje a pokuste se sjednat nápravu. Jste-li nezadaní, odhoďte veškeré komplexy a nebojte se navazování nových známostí a přestaňte si myslet, že vám štěstí nekvete. Jděte štěstí naproti!

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

Svému domovu jste skutečně oddaní a rodinné zázemí je je pro vás velice důležité. V letních měsících se vás zmocní vlna kreativní energie, kterou investujete do domácího prostředí, takže opravování věcí a především ruční práce se stanou doslova tvůrčím koníčkem. Ačkoliv svoje děti hluboce milujete a chcete pro ně jen to nejlepší, může vám dělat potíže překlenout generační propast. Pokud byly vztahy v minulosti nějak poškozeny, v polovině roku přichází Jupiter, aby trhliny opravil, a chce, abyste se věnovali všem, na kom vám záleží. Získáte tak větší pochopení pro postoje svých nejbližších.


Milí Býci, planety vám radí …

… často projevujete uspokojení nad svými možnostmi, více než nad realizací vašich plánů. Je pro vás dost obtížné se do něčeho pustit. Vaším typickým výrokem může být věta: „Kdybych opravdu chtěl, určitě bych to zvládl“. Spousta příležitostí a šancí vám tak uteče mezi prsty. Nezapomínejte na to zvláště v tomto roce, byla by velká škoda nevyužít šance a možnosti, které máte před sebou.


Velký roční horoskop 2014 připravila Jarmila Mandžuková.


Býk - horoskop na rok 2014Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2014:

Horoskop na rok 2014 - Beran

Horoskop na rok 2014 - Býk

Horoskop na rok 2014 - Blíženci

Horoskop na rok 2014 - Rak

Horoskop na rok 2014 - Lev

Horoskop na rok 2014 - Panna

Horoskop na rok 2014 - Váhy

Horoskop na rok 2014 - Štír

Horoskop na rok 2014 - Střelec

Horoskop na rok 2014 - Kozoroh

Horoskop na rok 2014 - Vodnář

Horoskop na rok 2014 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !