Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryby - roční horoskop na rok 2014

20. 09. 2014 | Horoskopy

Ryby (20.2. - 20.3.)


Rok 2014 vás směruje k tomu, abyste odstranili zastaralé způsoby a otevřeli se novým poznatkům, jež mohou radikálně ovlivnit váš další život. Zásadní je nepřehánět to se svým sklonem k obětavosti a nezapomínat především sami na sebe.



Ryby - horoskop na rok 2014


Práce

Rok 2014 je velmi pozitivním obdobím pro sféru vaší profese a financí. Planeta Jupiter přináší posílení sebeúcty a finančních příležitostí. Tento rok není vyloučen ani milostný vztah se šéfem nebo někým vysoce postaveným, kdo může ovlivnit váš profesní postup. Ale mějte se na pozoru před svými kolegy a pozor na konflikty s nadřízenými. Příznivější období je druhá polovina roku, kdy se objeví zajímavá pracovní příležitost, je však důležité, abyste nejednali zbrkle a udrželi si cit pro míru.


Peníze

Z finančního hlediska bude pro Ryby rok 2014 složitějším. Máte nadání pro to získat dostatečné množství peněz a dokážete obratně zacházet se svými prostředky, ale v první půlce roku vložíte příliš mnoho peněz do rozvoje vlastního podnikání, a to na zařízení nebo pronájem místností. Rok Koně znamená pro Ryby spíše peníze vydávat než hromadit. V případě nedostatku financí se rozhodnete najít vedlejší výdělek a budete pracovat bez volných dnů, svátků, čím vyřešíte svoje finanční problémy vlastními silami.


Zdraví

Postupně se vymaňujete z vlivu agresivního Uranu, který má na svědomí nemoci a úrazy, ke kterým jste přišli v minulých letech. Váš život se uklidní, planeta Jupiter bude bdít nad vaším zdravotním stavem a přináší vám velmi dobré zprávy. Pamatujte si, že odlehčení psychiky je pro vás přímo elixír pro zdraví, vyhýbejte se stresovým situacím, nezanedbávejte pravidelné preventivní prohlídky a nepodceňujte bolestivé příznaky nemocí. Nejslabším obdobím ve spojitosti s různými zdravotními zakolísáními jsou pro vás měsíce červenec a září. Pro dlouhodobě nemocné je tento rok velkou nadějí, mělo by dojít k výraznému zlepšení zdravotního stavu. 


Láska

Po celý rok mohou být partnerské konstelace napjaté, na místě je opatrnost. Příliš si idealizujete svého partnera a necháte si od něho mnohé líbit. Pokud se rozhodnete změnit svůj život od základů, není ještě jisté, zda to opravdu uděláte. Planety vás podpoří v rozhodování od poloviny července do začátku prosince. Jste-li delší dobu nezadaní, více než dříve pocítíte potřebu mít ve své blízkosti člověka. Optimální dobou pro nový vztah je měsíc duben, protože vyzařujete určitý druh magnetismu, jemuž je téměř nemožné odolat. Nebojte se lásky a mějte srdce otevřené!

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

Stejně jako v loňském roce je pro vás velmi důležitá rodina. Ale s hrůzou zjistíte, že se k dětem chováte stejně, jako se kdysi chovali vaše rodiče k vám a mnohokrát jste si slibovali, že se budete chovat zcela jinak. Podaří se vám lépe organizovat denní režim a zbavíte se tak zbytečného chaosu a se svými blízkými budete trávit více společného času.  Planeta Neptun vás obdarovává ochotou pomoci svým bližním, dokonce i na úkor vás samotných. Vhodnou odměnou pro všechny se jeví dovolená u moře, jejíž termín naplánujte na červen nebo první polovinu července.


Milé Ryby, planety vám radí …

… nepřehánějte, nelitujte se a vyvarujte se nadměrné přecitlivělosti. Stabilizujte svoji osobnost a zaujměte pevnou pozici. Budete-li stavět na svých silných stránkách vaší povahy, lépe se vypořádáte se svými slabostmi. Snažte se v sobě pěstovat pozitivní hodnoty a optimismus. Neutíkejte do minulosti a svého vysněného světa a naučte se žít dneškem!


Velký roční horoskop 2014 připravila Jarmila Mandžuková.


Ryby - horoskop na rok 2014Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2014:

Horoskop na rok 2014 - Beran

Horoskop na rok 2014 - Býk

Horoskop na rok 2014 - Blíženci

Horoskop na rok 2014 - Rak

Horoskop na rok 2014 - Lev

Horoskop na rok 2014 - Panna

Horoskop na rok 2014 - Váhy

Horoskop na rok 2014 - Štír

Horoskop na rok 2014 - Střelec

Horoskop na rok 2014 - Kozoroh

Horoskop na rok 2014 - Vodnář

Horoskop na rok 2014 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !