Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vodnář - roční horoskop na rok 2014

20. 09. 2014 | Horoskopy

Vodnář (21.1. - 19.2.)


Tento rok vám přinese řadu šancí a možností. Dořešíte staré záležitosti a otevře se vám nový svět. Nemyslete jen na práci a povinnosti, naučte se dávat najevo city, váš život dostane jiný rozměr.



Vodnář - horoskop na rok 2014


Práce

Tento rok vám přináší úspěch ve všech podnikatelských aktivitách, můžete očekávat pracovní postup a finanční vylepšení. Hned od začátku roku pocítíte, že musíte pokračovat ve svém úsilí, abyste dosáhli toužebných výsledků. Pravděpodobně jste nikdy nepracovali tak tvrdě, jako teď. Nebojte se plně rozvinout své schopnosti, buďte připraveni, v tomto roce přijdou nabídky a šance, které přicházejí jednou či dvakrát za život. Ve vašem snažení vám bude pomáhat cenný ochránce - přímo váš vládce Uran, který je připraven udělat pozitivní obrat a překvapit vás, kdy to nejméně čekáte.


Peníze

Lpění na majetku, penězích je něco, co k vám nepatří. Najděte souhru mezi povinnostmi a radostmi, materiálním zabezpečením a vnitřními pocity. Je také docela možné, že vám do cesty vstoupí lidé, kteří by se rádi přiživili na vaší práci a úspěchu. Nezapomeňte, že jste sice dobří, ale podvodníci jsou daleko vychytralejší. Nenechte se vehnat do zdánlivě výhodné investice, důkladně promýšlejte své finanční transakce, bedlivě kontrolujte smlouvy a důležitá rozhodnutí ohledně financí ponechte na konec roku nebo začátek roku následujícího.


Zdraví

Připravte se na rok, kdy toho budete mít opravdu hodně a kdy budete mít co dělat, abyste svoje zdraví udrželi na stejné úrovni, na níž právě je. V první polovině roku hlídejte hlavně to, co jíte, ale nezapomínejte na pohyb, začněte s posilováním či sportem. Budete mít zvýšený zájem o vše, co může vést k prevenci a posílení zdraví, mnozí z vás absolvují různé kurzy pro zdraví nebo se dokonce pustíte do studia zdravotní problematiky. Pokud jste dlouhodobě nemocní, můžete očekávat příznivý posun k lepšímu.


Láska

Mladé Vodnáře čekají radostné události jako svatba či narození dítěte, nezadaní si pravděpodobně v měsíci březnu naleznou konečně toho pravého, těšte se na lásku, která bude tak intenzivní, jak jste dosud nepoznali. Pro partnerské vztahy se jeví jako kritické období srpen a listopad, kdy vás planety Jupiter s Venuší vyzývají, abyste správně rozpoznali hodnotu manželského života a důležitost sdílení pocitů. Varování se týká i nadřazeného chování, více byste ztratili než získali.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

Lze očekávat, že váš domov byt nebo dům projde nějakou rekonstrukcí, na kterou se již delší dobu chystáte. A protože máte více peněz než jste čekali, nic vám v realizaci nebude bránit. Přes veškeré přátelské chování jsou možná nedorozumění se členy rodiny. Problémy mohou nastat s výchovou dětí. Milujete své děti, respektujete jejich přání a vaše přirozená tendence je dát potomkům naprostou volnost a zacházet s nimi jako - rovný s rovným. To je sice hezká idea, ale bohužel nefunkční. Úkolem tohoto roku je najít rovnováhu mezi láskou a kázní, vyhnete se tak hádkám a destruktivní atmosféře.


Milí Vodnáři, planety vám radí …

… proč stále vaše city uzavíráte do neproniknutelného světa a zbytečně si tak komplikujete život? Jejich potlačováním působíte příliš strnule, upjatě a povýšeně. Jste plni pochybností, obviňujete se a zpochybňujete sami sebe. Nebojte se a zbavte se tohoto „tichého břemene“. Pokuste se uvolnit, spontánně pousmát a uvidíte, že se budete cítit lépe!


Velký roční horoskop 2014 připravila Jarmila Mandžuková.


Vodnář - horoskop na rok 2014Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2014:

Horoskop na rok 2014 - Beran

Horoskop na rok 2014 - Býk

Horoskop na rok 2014 - Blíženci

Horoskop na rok 2014 - Rak

Horoskop na rok 2014 - Lev

Horoskop na rok 2014 - Panna

Horoskop na rok 2014 - Váhy

Horoskop na rok 2014 - Štír

Horoskop na rok 2014 - Střelec

Horoskop na rok 2014 - Kozoroh

Horoskop na rok 2014 - Vodnář

Horoskop na rok 2014 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !