Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rak - roční horoskop na rok 2014

20. 09. 2014 | Horoskopy

Rak (23.6. - 22.7.)


Jste velmi citliví jedinci a dobře víte, že vás vaše srdce nikdy nezradilo a špatně neporadilo. Takže buďte obezřetní vůči všem příchozím pokušením a naslouchejte svému srdci.

Rak - horoskop na rok 2014


Práce

Vaše kariéra se bude vyvíjet přímo před vašima očima. Zřídkakdy jste měli šanci udělat něco pro svůj kariérní postup právě tak, jako budete mít v roce 2014, což vám přináší velkou šanci na úspěch! Zatněte zuby, tento rok je rokem pilné práce a velkého nasazení. Přesto nezapomeňte svůj čas rovnoměrně rozložit mezi práci a odpočinek. Budete-li mít šanci dalšího vzdělávání, určitě byste neměli odmítnout. Pokud uvažujete o změně práce, buďte opatrní, jak planeta Uran naznačuje, změny vás přinutí vás svou pracovní situaci radikálně přehodnotit.


Peníze

S novým rokem je potřeba udělat si ve svých financích pořádek. Doženou vás resty z minula a bude třeba vyřešit finanční zdroje. Zřejmě budete hledat i nové možnosti přivýdělku, podnikání či jiné zaměstnání. Ale vaše snaha nebude zbytečná, šance na na novou zajímavou práci a s ní související lepší finanční ohodnocení jsou v tomto roce opravdu vysoké. Chce to jen zbavit se strachu z nových situací. Nezapomeňte na pojištění majetku a rodinných příslušníků. Pozor na neuvážené půjčky, neboť hrozí ztráty peněz a krádeže!


Zdraví

Od ledna do začátku července na sebe dávejte pozor, protože může dojít k nepředvídatelným situacím. Buďte opatrní při zacházení s nebezpečnými předměty a při řízení automobilu. Po celý rok posilujte imunitu a užívejte vitaminy. Nebuďte negativní a snažte se aktivně odpočívat. Choďte hodně do přírody, věnujte se koníčkům a zálibám. Koncem roku pocítíte pokles energie, snižte zátěž organismu a naplánujte si lázeňský nebo wellness pobyt.


Láska

Vaše vztahy byly delší dobu relativně v klidu. Rok 2014 vám přinese spoustu změn a otázek, ale to ještě neznamená, že by se mělo něco změnit k horšímu. Naopak! Mějte otevřenou mysl a srdce a využijte běh událostí pro svůj prospěch. Pokud nemáte partnera, počkejte do druhé poloviny roku, kdy bude mnohem větší šance na to, že potkáte člověka, který je vyrovnaný, má uzavřenou minulost a do budoucna jde s jasnou vizí. A to je právě to, co potřebujete – najít člověka, který ví, co chce. Sňatky uzavřené v roce 2014 mají velkou šanci na úspěch.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

Rodinný život přináší do vašich dnů potěšení, cítíte se chráněni teplem svých blízkých a neustále potřebujete cítit jistotu domácího prostředí. Estetický smysl pro zkrášlení domova je u vás nejsilnější v letních měsících, takže pokud chcete svůj byt či dům vymalovat nebo obohatit různými dekoracemi, využijte právě tohoto období! Berte ohledy na názory dětí, naslouchejte jim a raďte se s nimi. Buďte obezřetní ve vztazích s rodiči manžela, nevyvolávejte zbytečné a malicherné konflikty. Ať se jedná o děti nebo vztahové záležitosti, udělejte v případě podráždění několik hlubokých nádechů a poraďte členům rodiny, aby udělali totéž.


Milí Raci, planety vám radí …

… neobětujte se tolik pro druhé! Snažte se neviset tolik na vašich dětech a nejbližších. Nikdo z vašich blízkých vám nepatří. Zpravidla příliš mnoho ze sebe vydáváte, ale málo dostáváte nazpět, a také málo požadujete. Myslete více na sebe!


Velký roční horoskop 2014 připravila Jarmila Mandžuková.


Rak - horoskop na rok 2014Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2014:

Horoskop na rok 2014 - Beran

Horoskop na rok 2014 - Býk

Horoskop na rok 2014 - Blíženci

Horoskop na rok 2014 - Rak

Horoskop na rok 2014 - Lev

Horoskop na rok 2014 - Panna

Horoskop na rok 2014 - Váhy

Horoskop na rok 2014 - Štír

Horoskop na rok 2014 - Střelec

Horoskop na rok 2014 - Kozoroh

Horoskop na rok 2014 - Vodnář

Horoskop na rok 2014 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !