Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zimní dovolená v Beskydech: ze sjezdovky rovnou do moře

24. 10. 2011 | Česká republika
Přes den brázdit sjezdovky či běžecké stopy a z plných plic si užívat čistý horský vzduch, večer prohřát tělo v „mořském“ bazénu, nechat se hýčkat exotickými maséry a pochutnat si na vybraných specialitách mistrů kuchařů… Umíte si představit pohodovější zimní dovolenou?

Přesně takovou si můžete dopřát v lůně Beskyd, v turistickém resortu Valachy ve Velkých Karlovicích, který sdružuje karlovické hotely Lanterna, Horal a Galik a lyžařský Ski areál Razula se čtyřmi sjezdovkami, snowparkem a snowtubingem.

hotel HoralVe Velkých Karlovicích se opravdu nudit nebudete. V této malebné valašské obci a blízkém okolí je kromě Razuly několik dalších moderních ski areálů a spousty kilometrů tras pro běžkaře. Svůj půvab mají i „obyčejné“ procházky pohádkově zasněženou krajinou či svezení v koňském povozu. Po setmění vám dopřejí zábavu i odpočinek hotelová relaxační centra a zejména nové termální bazény Wellness Horal se slanou vodou vyhřívanou na 36°C. Díky „moři na Valašsku“ se na horách nebudete nudit ani v případě, že vás zaskočí obleva. Pro letošní zimu se u Horalu plánuje i zřízení kluziště.

resort ValachyHotely Lanterna, Horal a Galik od ledna do konce března nabízejí zvýhodněný pobyt Zimní dovolená v Beskydech s několika bonusy. Pokud vyrazíte s potomky, jistě oceníte, že děti do 12 let mají ubytování zdarma. Náruživé lyžaře nejspíš potěší, že v ceně je zahrnuta permanentka nejen do „domovského“ Ski areálu Razula, ale také Ski centra Kohútka a Ski regionu Bílá. Dohromady si tak užijí 15 kilometrů sjezdovek, v Kohútce a Bílé pak i komfort sedačkových lanovek.

Pobyt zahrnuje snídaně i večeře. Hosté Lanterny a Horalu mají v ceně také masáž, animační programy pro děti i dospělé a vstup do hotelových relaxačních center se saunovým světem a nabídkou masáží a do termálních bazénů Wellness Horal. snowtubing valachyHosté Galiku mají bezplatný vstup do bazénů. Čím víc dnů v resortu Valachy strávíte, tím víc dalších bonusů můžete získat – třeba kosmetické ošetření, tělový zábal Rasul nebo bowling či squash. Hotely nabízí ubytování dvou až čtyřhvězdičkového standardu – od nejlevnějších, jednoduše zařízených pokojů se společným sociálním zařízením na chodbě až po komfortní apartmány s vlastním krbem, domácím kinem nebo třeba infrasaunou. Určitě si vyberete dovolenou přesně podle vašich finančních možností a nároků.


Zůstaňte letos v zimě „doma“ v Česku

a užijte si dovolenou v Beskydech.


Zdroj, foto: www.valachy.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tady se dřív sbíraly bankovky do soutěže, proto ty "hovadinky" Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jděte s tím do háje, tady je čtení o beskydech....
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
počasí tada nic moc,ale zabavila bych se,hlavně ty bazény by se mi líbily.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles