8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na rybníky, kde se dá koupat

29. 07. 2010 | Vaše tipy

Rybník Jureček

Na okraji Říčan je rekreační oblast a zároveň rybářský revír. Koupaliště je oplocené a má veškerou vybavenost - převlékárny, WC s umyvadlem a restaurace.

 

Nový Rybník

Areál přírodního koupaliště s upravovaným travnatým porostem a zelení na jižním okraji města Příbram. V areálu je dětský koutek s prolézačkami a pískovištěm a minigolf. Venkovní sprchy, převlékárny, WC s kapacitou pro 150 -300 návštěvníků. V létě plavčík a stánek s občerstvením. Možnost zapůjčení šlapadel.

 

Hnačovský rybník

Rybník je největším rekreačním rybníkem v okrese Klatovy. Leží jihovýchodně od Klatov u obce Hnačov. Rybník poskytuje mnoho příležitostí k vodním sportům. Je vyhledávaným rekreačním místem, kde je umístěn autokemp a řada chat vhodných k ubytování.

 

Přírodní koupaliště Babylon

Přírodní koupaliště se nachází v obci Babylon asi 5 km jihozápadně od Domažlic. Nabízí travnatou pláž, kabinky, parkoviště, občerstvení, půjčovnu lodiček, šlapadel a volejbalové hřiště.

 

Senecký rybník

Rybník je starý přes třista let a byl obložen masivním kamenným obkladem a opraven můstek vedoucí nad výpustí. Na písčité pláže navazuje les. Areál Seneckého rybníka je dostupný z Plzně pomocí MHD a je vybaven chemickým WC a stánky s občerstvením.

 

Velký Bolevecký rybník

Nachází se na severním okraji Plzně. Pláže rybníka jsou písčité, a některé zátoky jsou vyhledávány také mezi nudisty. Návštěvníkům jsou k dispozici chemická WC, stánky s občerstvením a dvě veřejná parkoviště. Vodní plocha je dostupná pomocí Plzeňské MHD.

 

Velký Bolevecký rybník - Ostende

Koupací oblast se nachází v těsné blízkosti borového lesa, která poskytuje různorodé sportovní vyžití. Písčitá pláž s pozvolným vstupem do vody a dřevěné molo. Stromy na pláži vytváří stinná zákoutí. K dispozici jsou dva stánky s občerstvením, restaurace, plavčík a zároveň zdravotník.

 

Kamenný rybník

Lesní rybník s chladnější vodou a mělkým písčitým břehem, dno je písčité. V blízkosti jsou chráněná území s typickou rašeliništní flórou. Díky výluhům z rašelinišť na přítocích je voda zbarvená do hnědočervena. Areál je vybaven chemickým WC a v blízkosti je několik restaurací.

 

Šídlovský rybník

Rybník je obklopen borovým lesem a nachází se na okraji sídliště Košutka, dostupný je pomocí MHD. Dno je písčité. Okolí láká  na pěší výlety a cykloturistiku. K dispozici bývá v sezóně chemické WC.

 

Rybník Betlém

Přírodní koupaliště v příjemném prostředí nedaleko kláštera Teplá. Pláž je travnatá s pozvolným vstupem do vody. Přírodní koupaliště leží v turisticky zajímavé oblasti, okolí je vhodné pro pěší turistiku i cykloturistiku.

 

Novorolský rybník

Přírodní koupaliště je v těsné blízkosti města Nová Role. Pláž je písčitá s pozvolným vstupem do vody. Poskytuje skvělé podmínky pro rybaření, surfing a okolí je lesnaté, vhodné pro pěší výlety a cykloturistiku. Občerstvení a restaurace, WC, autokemp.

 

Velký rybník

Koupací oblast v příjemném prostředí chatové osady Velký Rybník, asi 2 km od obce Hroznětín s překrásným výhledem na Krušné hory. Pláž je písčitá s pozvolným vstupem do vody. Okolí je vhodné pro pěší výlety, cykloturistiku, autoturistiku. Restaurace, občerstvení a WC.

 

Děpoltovický rybník

Přírodní jezero v romantickém prostředí 7 km severně od centra Karlových Varů. Od jezera je možné podnikat celou řadu výletů do okolí a nejbližších lázeňských měst. Na své si přijdou i milovníci cykloturistiky.

 

Markéta

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
netušila som ani že ich je tolko
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles