Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete potěšit své blízké? Darujte zážitek!

27. 04. 2008 | Manželství
Všichni jistě rádi vzpomínáme na chvíle, kdy jsme prožili něco pěkného, dobrodružného, zajímavého. Někdo si rád zasportuje, jiný se zase věnuje tvůrčí práci. Každého potěší, když může na chvíli hodit starosti za hlavu a užívat si oblíbenou činnost nebo se nechat opečovávat.

Někdy nás hezké zážitky překvapí, přijdou nečekaně a neplánovaně, jindy se na akci pečlivě připravujeme a jen příprava nás stojí spoustu energie. Dárek ve formě zážitku splňuje obojí - překvapení i pečlivou přípravu, která ovšem nespočívá na našich bedrech. Můžeme si vybírat z nepřeberného množství různých aktivit ušitých na míru každému, komu chceme udělat radost. Zlatá rybka nám pomůže splnit každé přání. My si jen budeme vychutnávat úsměv na tváři obdarovaných. Každý ocení, že na něj druzí lidé myslí a připravují mu milá překvapení.

Zlatá rybka Máte mezi blízkými někoho, komu by udělal radost zážitek plný adrenalinu a dobrodružství ? Jistě si vyberete z mnoha možností: let v akrobatickém letounu, jízdu s terénní čtyřkolkou, paragliding, paintball, jízdu v zorbu a další neobyčejné zážitky, při kterých se tají dech, a to vše pod vedením zkušených instruktorů.

Děti by se jistě rády podívaly hvězdářským dalekohledem do vesmíru a zahrály si na slavné objevitele nebo si vyzkoušely svou obratnost na speciálně postavené lanové dráze. I milovníci koní si přijdou na své a prolézat jeskyně s ostřílenými speleology také není k zahození.

Zlatá rybka Chcete udělat radost manželce, přítelkyni, kamarádce, mamince nebo tchýni? Dopřejte jí masáž nebo salon krásy. Vaše partnerka může strávit "Čtyřdenní pobyt pro dámy" v lázních Velichovky.

Pozvěte ji na romantický víkend.

Vaše žena jistě ocení i umytá okna, vytřené podlahy - zkrátka generální úklid, zatímco se sama může věnovat odpočinkové činnosti, zajít si s přítelkyní na kávu a vymyslet na oplátku hezký a netradiční dárek pro vás. Pokud by ženě udělala radost kompletní proměna s kosmetickým ošetřením pleti, masáží, soláriem, stříháním vlasů a manikúrou či pedikúrou, není to žádný problém.

Dárek pro muže?


Pokud váš muž není sportovní typ, ale má rád hudbu, bude se mu líbit den v nahrávacím studiu, kde si bude moci nahrát vlastní CD s pomocí profesionální techniky a zkušeného zvukaře. Nebo by ocenil barmanský kurz a naučil se ovládat umění míchat nápoje? Pokud si rád vybere nějakou sportovní aktivitu , určitě mu udělá radost netradiční jízda na kole, lezení po skalách, golf, tenis, nebo dokonce středověký lov či šerm.

Zlatá rybka Chceme-li připravit zajímavou oslavu nebo večírek se spoustou originálních lahůdek, můžeme využít kurz vaření s profesionálním kuchařem. Nejen, že si při tom výborně pochutnáme a pobavíme, ale naučíme se spoustu triků, které budeme moci kdykoli využít.

Pro ty z nás, kdo rádi tvoříme, je také v nabídce spousta možností. Kurzy drátování a výroba šperků, keramika nebo vyřezávání, výšivka, ba i fotografické kurzy. Tyto tvůrčí kurzy zároveň probíhají v krásném a inspirativním prostředí Valašska. Krásná příroda a tradiční řemesla mají své kouzlo, které nás jistě obohatí.

Zlatá rybka Neméně lákavé budou pro ženy orientální tance, pro manažery odpočinkové pobyty s koupelemi, saunou a masáží či relaxační a léčebné pobyty pro seniory. Zeptejte se těch, které chcete obdarovat, jaký sen by si přáli splnit. Mezi nápady, které vám nabízí Zlatá rybka, určitě najdete ten pravý.

Pokud si nejste jisti, který zážitek by byl pro vaše blízké nejvhodnějším dárkem, můžete využít univerzální poukaz . Obdarovaný si pak rád sám vybere, co ho nejvíce láká. Pro každého má Zlatá rybka originální a nevšední balíček plný odpočinku, pohody, dobrodružství a výborných nápadů. Najdete zde dárky pro všechny věkové kategorie, pro jednotlivce, páry i skupiny nebo celé rodiny.

Zážitkové dárky můžete objednat na www.zlatarybka.cz.
Stačí zvolit kategorii a otevře se vám svět splněných přání.






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Moje dcera bude mít 30 let velmi si přeje let balonem. Její manžel ro to pochopení nemá, ale spolužačka mi na srazu promítala, jak si dali s manželem tento dárek, vypadalo to úchvatně a tak šetřím každou kačku, aby si tento zážitek mohla dopřát, možná poletím s ní, když její muž je "baba".
Obrázek uživatelky
profil
Vyhrála jsem zážitek-let malou helikoptérkou.Manžel moc nechtěl letět a já se těšila.Očekávání předčilo vše.I manžel si to pochvaloval a tak neváhej a darujte takový zážitek,darujete radostSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles