Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete si odlehčit jídelníček a přitom si pochutnat? Proč ne?!

25. 01. 2024 | Diety
-Komerční sdělení-

ZNAČKA VEGI STEAK UVÁDÍ NA TRH ROSTLINNÉ SVAČINKY NEJEN NA VIDLIČKU


Malá česká firma VETO ECO s.r.o. přichází na trh s dalšími 100% rostlinnými novinkami. Svačinky Vegi Steak s vykrůtěným, vytuněným nebo vyuzeným tofu mají jednoduché, a přesto výživově hodnotné složení s vysokým obsahem bílkovin. Vychutnat si je tak mohou nejen vegani a vegetariáni, ale rovněž každý, kdo dbá na zdravější životosprávu či si chce pouze čas od času obměnit jídelníček. Skvěle se hodí k pečivu i do obložené bagetky do práce nebo na výlet.

“Jsme malá rodinná firma z Kladna s více než 30 letou tradicí. Zaměřujeme se na výrobu veganských a vegetariánských produktů ze sóji a dalších luštěnin, protože věříme, že tak můžeme přispět k tomu, aby lidé kráčeli svojí cestou ke zdraví s větší radostí. V letošním roce jsme se rozhodli rozšířit řadu Vegi Steak o Svačinky, které si budou moci zákazníci vychutnat jen tak na vidličce nebo například v eco-friendly obložené bagetce na cestách či v práci bez ohledu na počasí”, Barbora Šádková, manažer marketingu.

rostlinné svačinkyFirma VETO ECO s.r.o. u značky Vegi Steak žádnou novinku dlouhou dobu neuvedla. Jak vznikl nápad přijít na trh s výrobky, které si leckdo může spojit s u nás již nostalgicky známými masovými originály?

Ve firmě sledujeme aktuální trendy a hledáme inspiraci pro naše značky Vegi Steak, Pâtifu i Veto pravidelně. O novinkách tedy uvažujeme prakticky neustále a nápadů máme mnoho. Vývoj každého výrobku je ovšem běh na dlouhou trať. Ladíme složení, výslednou chuť a technologii tak, aby byl výsledek přesně takový, jaký chceme. U Svačinek se nám to konečně povedlo. Nyní se s pokorou těšíme zpětnou vazbu zákazníků, kterým chceme nabídnout podle nás zdravější alternativu klasických masných výrobků bez toho, aniž by museli slevit ze svých požadavků na chuť a kvalitu. Prvotní reakce byly k naší radosti pozitivní.

Čím jsou Svačinky Vegi Steak výjimečné?

Receptura Svačinek je jednoduchá a 100% rostlinná. Základ tvoří například tofu, mandle, hrachový či pšeničný texturát a řepkový olej. Při jejich výrobě nepoužíváme GMO, umělé konzervanty, glutamáty ani barviva. Přesto mají lahodnou chuť a příjemnou strukturu. Výsledné složení je navíc díky vysokému obsahu bílkovin s komplexním složením aminokyselin opravdu hodnotné. Obsah sacharidů a tuků je přitom nízký. Další výhodou Svačinek Vegi Steak je, že jsou nechlazené a je možné si je vychutnat za každého počasí.

Kdo a jak si tedy může vaše novinky vychutnat?zdravá svaičnka

Díky hodnotnému složení a lahodné chuti, připomínající krůtí, tuňáka nebo lehce pikantní uzené, si na našich svačinkách mohou pochutnat nejen vegani a vegetariáni, ale také každý, kdo dbá na zdravý životní styl či si chce ozvláštnit jídelníček. Skvěle se hodí k pečivu jen tak na vidličku i ke svačině do práce nebo na výlet.

Kde je možné si Svačinky Vegi Steak již zakoupit?

Již od prosince loňského roku probíhá listing do krámků se zdravou výživou a na Rohlik.cz. Zákazníci je tedy mohou a nebo v brzké době budou moci zakoupit právě tam. Stejně jako naše další výrobky.

zdravá svaičnka











Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chcete si odlehčit jídelníček a přitom si pochutnat? Proč ne?!:

Chcete si odlehčit jídelníček a přitom si pochutnat? Proč ne?!
Chcete si odlehčit jídelníček a přitom si pochutnat? Proč ne?!
Chcete si odlehčit jídelníček a přitom si pochutnat? Proč ne?!
Chcete si odlehčit jídelníček a přitom si pochutnat? Proč ne?!
Chcete si odlehčit jídelníček a přitom si pochutnat? Proč ne?!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
3 košíčkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
košíčky málo padaly Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
2 košíčkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil

Termín: 20,30-20,45 hodin- KOŠÍK
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles