Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co je štěstí

12. 05. 2010 | Vaše příběhy
Po 25 letém manželství s alkoholikem jsem se rozhodla udělat konečně tečku. Ale jak? Tuto otázku jsem si kladla skoro denně. Měla jsem totiž strach opustit ve svých letech dům, který jsem měla zařízeny, město, kde jsem měla své dcery a vnoučata....

Pak přišla myšlenka na tenkrát 8 letého syna a uvědomila jsem si, že právě on si zaslouží mít hezké dětství. Koupila jsem si jedno ráno inzertní noviny a mimo takových oplzlejch návrhu se objevil asi dvouřádkový inzerát: hledám obyčejnou holku. Honem jsem napsala sms, kde jsem uvedla jen to nejdůležitější.

Obratem pípnul mobil, kde mi dotyčný sdělil poděkování atd. Mimo jiné napsal, že je z Prahy a Karviná je hodně daleko. To mě rozhodilo a ihned jsem napsala, že je nafoukanej Pražák a že my moravačky také máme nárok na  krásnej život. A to byl začátek mého nového života.

30.8. 2004 jsem mu odeslala vlastně první sms, 15.9. 2004 jsem jej navštívila v Praze a 4.10. 2004 si pro nás přijel. Připadala jsem si jako v romantickém filmu.....12.9. 2008 jsem se oblékla do bílých svatebních šatů a v doprovodu svého 25 letého syna jsem kráčela na zámeček jako nějaká princezna. A to mě bylo 51 let. Svatbu si nenechalo ujít asi 19 kamarádů mého muže, protože byl jediny svobodný mládenec.

Večer jsme domlouvali synovi, že by si měl také už někoho najít apod....Jeho reakce byla:ženskou? Ani náhodou! A netrvalo ani měsíc a neustále pípal sms. Bylo mi jasné, že je zamilovaný. Dnes již má 5 měsičního chlapečka a aby toho neměl málo - vyženil i malou ukecanou cácorku.

Můj život se změnil natolik, že ve svých 53 letech jsem opět poznala, co je to láska, co je to pohlazení a možnost se o někoho opřít. A tímto chci dát najevo všem ženám, které jsou samy a bojí se začít znova - běžte do toho s rozumem a hlavně - nikdy neřikej nikdy.

Manon1957 - čtenářka
Chytrážena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil

důležité kolik máme let,ale že se nám podaří
lásku najít.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezky napsané, hlavně ať to vydrží, přeji hodně štěstí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
přeji vám oběma hodně štěstíčka a zdravíčka a aby vám láska vydržela.
Obrázek uživatelky
profil
Krásný příběhSmajlík
Ať Vás štěstí a láska neopouštíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jen u synů jsem dva zaměnila za jednoho. Tak hodně štěstí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles