8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dny fitness s Česko se hýbe 2013

23. 08. 2013 | Fitness
Česká komora fitness a Český svaz aerobiku, fitness a tance FISAF.cz, spolu s iniciativou Česko se hýbe, si dovolují po necelém roce znovu vyhlásit projekt DNY FITNESS S ČESKO SE HÝBE. Tento projekt přímo navazuje na dva ročníky Dne otevřených dveří s Česko se hýbe a letos se uskuteční ve dnech 20. až 22. září 2013 v partnerských fitness centrech a sportovních zařízeních po celé České republice.

DNY FITNESS jsou pořádány pod hlavičkou nezávislé iniciativy Česko se hýbe, která má ve svém programu  podporu zdravého životního stylu a pravidelné fyzické aktivity jako jeho nedílné součásti. Záměrem projektu je přivést před začátkem hlavní sezóny do fitness center co největší množství potenciálních zájemců o pravidelné sportování a umožnit prezentaci nabízených služeb, kurzů a připravených rozvrhů hodin. Základní princip spočívá v tom, že zapojená fitness centra nabídnou své služby v těchto dnech zdarma a dle svých možností a také preferencí připraví pro nově příchozí návštěvníky atraktivní program.

Dny fitness s Česko se hýbe 2013Loňského ročníku se zúčastnilo přes 5 000 návštěvníků, kteří měli ve více jak 120 připojených fitness centrech možnost poznat prostředí, vyzkoušet si nejrůznější skupinové lekce a pohovořit s profesionálními trenéry či výživovými poradci.  Akce se setkala s obrovským úspěchem nejen mezi zúčastněnými, ale také se těšila velké pozornosti odborné veřejnosti a médií.

Povzbuzeni těmito úspěchy však dál hledáme nové cesty, jak k pravidelnému cvičení přitáhnout větší počet lidí a podpořit rozvoj fitness sektoru v celé České republice. Proto jsme se rozhodli využít četné podněty a nápady z řad fitness klubů i jejich návštěvníků a upravit program a podobu akce tak, aby byla ještě atraktivnější. V prvé řadě jsme rozšířili trvání akce z jednoho dne na dny tři, díky čemuž umožníme většímu více zájemcům návštěvu většího počtu fitness center. Rozhodnutí, na kolik dní (jestli na jeden, dva či celé tři dny) se do projektu rozhodnete zapojit, však necháváme na možnostech jednotlivých fitness.

Každé fitness centrum bude mít svůj profil umožňující uvedení základních informací o průběhu DNŮ FITNESS v konkrétním centru. Široká veřejnost bude moci zapojená fitness centra vyhledávat podle kraje nebo fitness specializace. Chybět nebude ani mapa České republiky s přehledem všech připojených center.

Doufáme, že se všichni setkáme v září při pohybu.

„Dny fitness s Česko se hýbe“  vám zdarma otevřou dveře ke sportu

Dny fitness s Česko se hýbe 2013Abychom měli po prázdninách na co navázat a zůstat tak v kondici a v prázdninovém naladění co nejdéle, je důležité vybrat si ten pravý fitness klub pro naše pravidelné cvičení po zbytek celého roku.
Iniciativa Česko se hýbe pro vás připravuje ve dnech 20. - 22. září již potřetí dny otevřených dveří ve více než 150 fitness centrech po celé republice.

Zapište si do diáře a hlavně si přijďte zdarma zacvičit a vyzkoušet si nová sportovní prostředí. Vyškolený personál vám poradí a zodpoví veškeré vaše dotazy. Seznámíte se s novinkami mezi cvičebními trendy, jak ve fitness tak v aerobních aktivitách, a to vše pod vedením zkušených lektorů. Vyberete si to pravé fitness přesně pro vás a vaše známé. Takové, které bude splňovat veškeré vaše představy. Pohyb se tak stane nedílnou součástí vašeho běžného života.

Autorka: Jana Havrdová   
Zdroj, foto: Česko se hýbe



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dny fitness s Česko se hýbe 2013:

Dny fitness s Česko se hýbe 2013
Dny fitness s Česko se hýbe 2013
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkurčitě půjdu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles