Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobrá rada z lékárny: Opary, koutky i šupiny na rtech zmizí

2. 09. 2022 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Opar na rtu, nepříjemné svědění, brnění, pálení nebo píchání v postižené oblasti rtu, šupinaté rty i bolestivé a krvácející koutky dokáží hodně potrápit. Lékárníci proto vyvinuli unikátní přírodní gely Dexilip HERP a Dexilip gel plné účinných látek, s nimiž se zase budete vesele smát, v klidu jíst i povídat si s přáteli.  Jsou jemné, voňavé, sladké a vysoce blahodárné. Na rtech vytvářejí příjemný, neviditelný, pružný film, kterého si okolí nevšimne.

O oparech ví své i třicetiletá učitelka Linda. Poprvé se jí na rtu objevil opar během studia na vysoké škole a od té doby vždy, když se o ni pokouší viróza nebo prochází obdobím plném stresu. V tu chvíli přesně ví, co bude v příštích dnech následovat – nepříjemné svědění rtu, rozvoj bolestivých, zarudlých, tekutinou naplněných puchýřků i postupné odlupování stroupku.


Dobrá rada z lékárny: Opary, koutky i šupiny na rtech zmizíNevzhledný opar jako odměna za stres


Dnes už Linda ví, jak si rty opečovat a opar podchytit včas. Jak ale sama přiznává, začátky pro ni nebyly jednoduché. „Nejhorší to bylo na vysoké škole. Každé zkouškové období pro mě bylo utrpením. Moje stresem oslabené tělo se mi pokaždé odměnilo nevzhledným a hlavně bolestivým oparem na rtu,“ vzpomíná Linda. Cítila se méněcenná, nehezká a zoufalá.

Nezbytná záchrana v kabelce


Atraktivní maminka dvou dětí zkoušela s opary bojovat různými způsoby – radila se s kamarádkami, vsázela na zaručené babské rady a kupovala různé přípravky v touze zmírnit příznaky i průběh každého přicházejícího oparu.  „Jednou, když se mi opět objevil opar na horním rtu, nepříjemně štípal, všichni na něj v práci koukali a já musela zase schovat svoji oblíbenou malinovou rtěnku do šuplíku, jsem na internetu objevila přípravek Dexilip HERP. Ze zvědavosti jsem si ho objednala a od té doby se stal nezbytnou součástí mojí kabelky. Je příjemný, sladký, a navíc opar jemně přikryje neviditelným filmem,“ pochvaluje si Linda.

Diskrétní pomocník ve všech stadiích oparu

Dexilip HERP

Dexilip HERP je jemný, sladký a voňavý gel, který je účinný ve všech stadiích vzniku oparu - od počátečního svědění až po konečnou fázi hojení stroupku. Na rtu vytváří neviditelný, příjemný a přizpůsobivý film, se kterým se můžete smát, mluvit i jíst, aniž si jej okolí všimne. Dexilip HERP obsahuje účinné přírodní složky, jež ulevují od bolesti, zkracují čas hojení, zabraňují šíření infekce a potlačují nepříjemné pocity, jako je svědění, brnění pálení nebo píchání v postižené oblasti rtu. Tenkou vrstvu gelu naneste až pětkrát denně na místo postižené oparem a jemně rozetřete. Dexilip Herp mohou užívat dospělí, dospívající i děti od 6 let. 


Sladký gel na popraskané koutky

Dexilip Gel


Dnes už Linda léčí opary s úsměvem. A když její pětileté dceři Karolínce dvakrát do roka popraskají koutky, přispěchá na pomoc s Dexilip Gel. Ten rychle a spolehlivě pomůže při zanícení a popraskání ústních koutků, a navíc chutná sladce. Účinné složky obsažené v přípravku rty hydratují, regenerují a spolehlivě zničí všechny mikroby. Dexilip vytváří na rtech příjemný, neviditelný film, kterého si nikdo nevšimne. Můžete proto jíst, smát se i diskutovat s přáteli. Dexilip gel je vhodný pro děti od 1 roku. Tenkou vrstvu Dexilip naneste 3-4x denně na čisté a suché koutky úst a brzy budete mít po starostech.
Dexilip



Dexilip HERP a Dexilip gel koupíte v každé lékárně – i v internetové, jako je například Lékárna.cz








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !