Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Eurosong 2008: Tereza Kerndlová zastupuje Česko v semifinále 22. května

13. 05. 2008 | Kultura
Vítězem národního finále České republiky evropské  pěvecké soutěže Eurovision Song Contest je píseň „Have Some Fun“ v interpretaci Terezy Kerndlové. Zpěvačka dnes odletěla do Bělehradu, kde se už od zítřka začíná připravovat na své vystoupení. Přímý přenos druhého semifinále Eurosongu 2008 vysílá Česká televize 22. května na ČT1 od 21.00 hodin.

„Především musím říct, že se moc těším, protože soutěžit v Eurosongu považuji za velký úspěch a velkou šanci,“
uvedla mimo jiné Tereza Kerndlová na obrazovce České televize 11. května v pravidelném nedělním pořadu Čétéčko. Tereza Kerndlová - Eurosong„Písnička vlastně zůstane úplně stejná, tak jako zazněla v českém finále Eurosongu, ale promění se samotné vystoupení. Budu mít jiné vokalistky, ze slovenské skupiny Tweens. Chtěli bychom, aby vystoupení bylo opravdu pěkné, takže připravujeme různá překvapení, která ještě nebudu prozrazovat a doufám, že všechno dopadne dobře,“ řekla dále mj. zpěvačka, která spolu s ostatními účinkujícími již celý předcházející týden pilovala své vystoupení ve zkušebně ČT na Kavčích horách.


Dnes v deset hodin dopoledne proběhla na pražském ruzyňském letišti tisková konference s českým týmem, který bude Terezu Kerndlovou doprovázet do Bělehradu. Její přímý přenos vysílala Česká televize na zpravodajském kanálu  ČT24.

Česká televize se letos podruhé připojila k celosvětově oblíbené hudební soutěži Eurovision Song Contest. V roce 2008 nastal významný zlom v systému semifinálového a finálového kola. Oproti loňskému roku se všechny země, kromě tzv. Big 4 (Francie, Německo, Velká Británie a Španělsko) a hostitelské země (Srbsko), zúčastní semifinálových kol. Země tak mají stejné šance na postup a nezáleží na umístění v loňském ročníku. Vzhledem k letošní rekordní účasti 43 zemí se uskuteční semifinálová kola dvě: 20. a 22. května 2008.

Tereza Kerndlová - EurosongČeská republika soutěží ve druhém semifinálovém kole a Tereza Kerndlová vystoupí jako osmá v pořadí. Česká televize odvysílá záznam prvního semifinálového kola ve středu 21. května po půlnoci na ČT2 od 01:30 hodin. Přímý přenos druhého semifinálového kola vysílá ve čtvrtek 22. května na ČT1 od 21.00 hodin. Z Bělehradské arény bude veškeré dění komentovat Kateřina Kristelová.

Z každého semifinálového kola postoupí deset zemí a připojí se k tzv. Big 4 a hostitelské zemi. Dvacet pět zemí tak bude soupeřit o vítězství a organizování soutěže v příštím roce. Přímý přenos finále Eurovision Song Contest 2008 uvede Česká televize v sobotu 24. května na ČT1 od 21.00 hodin.

Diváci České televize mohou pro svého favorita hlasovat v druhém semifinálovém kole a během finále, nesmějí však hlasovat pro Českou republiku.


Více informac se dozvíte také na oficiálních webových stránkách EUROSONG.



ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a kalhotky nezabraly .....
Obrázek uživatelky
profil
dostala se tam podvodem, to zas bude facka od protekčního fracka....zpívat neumí a sympatická mi taky není, bohužel !
Obrázek uživatelky
profil
Já si myslím, že to Tereza Kerndlová umí, zpěv ji jde z duše a určitě budu držet palce
Obrázek uživatelky
profil
by měl zastupovat někdo, kdo umí zpívat...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles