Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak mít zdravé a kvalitní vlasy

9. 07. 2018 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Zdraví a kvalita vlasů zásadním způsobem ovlivňuje náš vzhled, proto si naši péči vlasy rozhodně zaslouží. Zvláště v létě se na péči o vlasy zapomíná, přitom bývají extrémně namáhány pobytem na přímém slunci či vysoušeny mořskou vodou. I přes mnoho inovací a různé výzkumy se i vývoj v této oblasti navrací k přírodě a na jejích základech jsou vytvářeny také nové zkrášlující vlasové produkty a přípravky. Přírodní výtažky jsou totiž nejen příjemné, ale co je důležitější, jsou i velmi účinné.

Unikátní komplex péče o vlasy představuje LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR HAIR CARE, který se v těchto dnech dostává na trh. Jedinečným způsobem spojuje tradiční účinky aloe vera s výživným a regeneračním olejovým komplexem. Nová řada LR ošetřujících produktů je určena široké škále zákazníků s normálními, ale i suchými a poškozenými vlasy.

LR kosmetikaJedná se o šampon na vlasy se 45% aloe vera gelem a výtažkem z biobambusu, který šetrně vlasy zbaví nečistot, posílí je zvenku a hydratuje pokožku hlavy. „Bambus je cenný pro vysoký obsah antioxidantů, aminokyselin, enzymů, vitaminů a minerálů. Vlasy posiluje a hydratuje, aniž by je zatěžoval. Obnovuje přirozenou schopnost vlasů odolávat běžným nepříznivým vlivům okolního prostředí,“ vysvětluje MUDr. Tomáš Kampe, primář dermatologie a odborný konzultant společnosti LR Health & Beauty, s tím, že výtažek z bambusu se pojí s výtažky aloe vera, což představuje další účinnou složku, která odstraňuje šupiny, odumřelé buňky kůže a podporuje růst vlasů.

Kondicionér na vlasy s 15% obsahem aloe vera gelu a komplexem Nutri-Oil-Repair se sedmi oleji na vlasy. „Kondicionér vlasy vyživuje a šetrně regeneruje, zpevňuje a vyhlazuje povrch vlasů. Olejový komplex dokáže i velmi suchým vlasům a pokožce dodat potřebné živiny a zároveň působí antibakteriálně a proti volným radikálům,“ upozorňuje MUDr. Tomáš Kampe z LR Health & Beauty.

Maska na vlasy s 15% obsahem aloe vera gelu a komplexem Nutri-Oil-Repair. „Tato maska vyživuje a regeneruje vlas do hloubky, vyplňuje porézní místa a navrací vlasům stabilitu. Tato péče je obzvlášť důležitá v zimním a letním období, kdy vlasy trpí mrazem, suchým vzduchem v přetápěných místnostech nebo účinky UV záření, což se na vlasech projeví ztrátou lesku a zvýšenou lámavostí,“ varuje MUDr. Tomáš Kampe z LR Health & Beauty.

Kúra na vlasy se 45% obsahem aloe vera gelu a výtažkem z biobambusu. „Kúra působí na vlasy jako ochranný plášť před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Vlasy také vyživuje a hydratuje,“ říká odborník z LR Health & Beauty s tím, že šampon na vlasy a kondicionér jsou určeny pro každodenní péči o vlasy, kúra na vlasy pro denní styling a alespoň jednou týdně bychom měli dopřát svým vlasům extra péči díky masce na vlasy. „Nechte své vlasy hýčkat výživnými oleji, aloe vera a odolným bambusem a výsledky v podobě zdravých a silných vlasů se velice brzy dostaví. Sami budete jejich účinky příjemně překvapeni. Tyto přípravky uvítají nejen milovníci luxusní péče a zdravého životního stylu, ale i pacienti trpící dermatitidami a alergiemi,“ říká na závěr primář dermatologie MUDr. Tomáš Kampe.


Text vznikl ve spolupráci s MUDr. Tomášem Kampe, primářem dermatologie a odborným konzultantem společnosti LR Health & Beauty

LR kosmetika




















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda