Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak ochránit vlasy před sluncem?

23. 06. 2021 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Už jste přemýšlela nad tím, jak nejlépe ochránit vlasy před negativními vlivy slunečního záření? A co si sbalit s sebou na dovolenou, aby nebyly vlasy po návratu lámavé, suché a bez známek života? Máme pro vás elegantní řešení, které nejenže bude chránit vaši kštici před slunečními paprsky, ale zároveň bude předcházet jejich šedivění.

Určitě si vybavujete momenty, kdy balíte věci na dovolenou a přemýšlíte, který slamák zabalit. Nebo radši kšiltovku? Anebo zkusím ještě narychlo koupit nějaký vhodný sprej do vlasů? Každá z nás si chce užít dovolenou bez stresů a bez neustálého přemýšlení, jestli už ten slamák není old-school. Jestli se ta kšiltovka nehodí spíš na beach volejbal. Anebo jestli nebudu mít po tom spreji celý den mastné vlasy. Řešení je zdánlivě jednoduché a bude vás bavit!

REVALIDZnačka Revalid®, která je založena na vědeckém výzkumu, inovacích a špičkové expertíze právě přichází na trh s novinkou ve vlasové péči, která dovede i částečně zabezpečit úlohu opalovacího krému. Produkty Revalid® Anti-Aging Shampoo a Revalid® Anti-Aging Fluid totiž obsahují inovativní aktivní složku DN-AgeTM a extrakt z protěže alpské. Tyto dvě účinné látky mají velmi silné antioxidační a protizánětlivé účinky a mají schopnost chránit naši DNA před poškozením. Právě to jsou zcela zásadní účinky v boji proti vlivům UV záření. Produkty Revalid® Anti-aging chrání pokožku hlavy před buněčným poškozením způsobeným UV zářením.

A proč se produkty vlastně jmenují Anti-Aging?


Účinné složky chrání pokožku hlavy před předčasným stárnutím. To znamená, že na jedné straně předchází šedivění vlasů a na straně druhé chrání před negativními vnějšími vlivy, jako je znečištěné ovzduší anebo právě negativními vlivy UV záření. Účinná složka DN-AgeTM má navíc prokázaný účinek jak in-vivo, tak in-vitro.

Revalid Anti-AngingObecně se doporučuje udělat si podobnou měsíční kúru 2 - 3krát do roka. Ideálně na konci zimy, v létě a pak opět před nástupem chladnějšího počasí. Vaše vlasy tak budou na přicházející klimatické změny perfektně přichystané a jen tak je něco nezaskočí.

Použití obou výrobků je velmi jednoduché. Šampon se klasicky nanese a vmasíruje do mokrých vlasů. Je ale vhodné ho nechat alespoň minutku působit a následně důkladně spláchnout. Fluid se oproti tomu vmasíruje do vlasů a pokožky hlavy, ale neoplachuje se. Můžete ho tak nechat působit třeba celou noc.


Tak kam letos s váma pojedou?


Více informací o produktech najdete na www.revalid.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !