Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se mám rozhodnout?

10. 06. 2010 | Vaše příběhy

Tenhle článek je o maminčině nejmladší sestře, s kterou si hodně rozumím, jsme jako sestry už od malička. Když jsem u ní bývala na prázdninách, tak jsme si povídaly, jak se se strýcem seznámila. Pověděla mi, že to nebyl její jediný kluk, ale měla 2.

Se svým první klukem se seznámila ve městě, kde měli střední školu. A dozvěděla se, že je to bratr mého druhého strýce, co si vzal maminčinu starší sestru. Každý den se na sebe dívali z okna, protože měli školy přesně naproti sobě a šlo nádherně vidět. Po hodinách spolu chodívali na autobus. Jenomže mému strýcovi se to nelíbilo, že jeho bratr se mu plete do té naší rodiny, že tu jeden z nich už stačí.

A tak se nakonec s tetou rozešel, až po letech přiznal důvod, proč to udělal. Jednou strýc vzal na zábavu  i tetu a seznámil ji tam s jeho spolužákem. A teta se strýcem své mladší sestře poručili, ať hlídá auto. Strýcovi to bylo líto a byl tam s ní celou noc a povídali si. Strýc jí řekl vše o své škole, rodině, internátu, co má rád, co se mu nelíbí, a další podrobnosti a že se do tety zamiloval. Jenomže krásný večer skončil. A poté se dlouho neviděli, až zase za týden na další zábavě.

Strýc z vysoké školy tak často nejezdil, aby si našetřil nějaké peníze a jen si s tetou psali dlouhé a zamilované dopisy, které má teta ještě teď schované. Tento strýc to měl u babičky nejsnazší, byl u ní oblíbený, protože byl více vzdělaný než můj taťka, ten měl jen výuční list a strýc byl ing. Strýc směl k babičce domů a mohl tam i přespávat, mého taťku ani do verandy nepustili. Teta se strýcem chodila 8 let a poté se vzali a jsou už spolu vzatí 8 let. Mají krásné dvě děti, holčičku a chlapečka, a i přesto, že se s manželem nevidí každý den, tak si jsou věrní. I takhle teta to neměla nejlehčí, ale jde vidět, že mladší děti a nějaké tituly dělají divy. U tety jsem často a závidím jí ty děti, doufám, že i já s mým partnerem takhle dopadneme, už plánujeme miminko, tak uvidíme.

V příštím článku se dočtete o maminčině starší sestře a její svatební cestě do Španělska.


Lulunka - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !