Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní detoxikace: Čtyři vychytávky, které postaví vaši pleť na nohy!

3. 04. 2013 | Krása
S přicházejícím jarem mnoho z nás podstupuje detoxikační diety nebo kúry, které by měly tělo zbavit toxických látek nahromaděných v našem organismu během zimy. Stejně starostlivě bychom však měli přistupovat i k naší pleti, která v zimě trpí jak mrazivým počasím a střídáním teplot, tak omezenějším přísunem vitamínů a minerálů. Proto po zimě může vypadat naše pokožka unaveně a bez energie. S nastávajícím jarem je proto ten nejvyšší čas vrátit jí zdravý a svěží vzhled. Máme pro vás 4 vychytávky, které pleť zaručeně postaví po dlouhé zimě na nohy.

1. Zbavte pleť odumřelých buněk! Dodáte jí jas a hebkost.

Nejlepším způsobem, jak pokožku znovu rozzářit a regenerovat, je šetrně ji zbavit odumřelých buněk a usazených nečistot. Použijte gommage, který oproti peelingu šetrně odstraní odumřelé kožní buňky, nedráždí pokožku a nepoškozuje kožní film. Tento speciální čistící gel s mikroperličkami je vhodné používat každý den.

2. Vyhlaďte pleť za 5 minut! Okamžitě omládne.

Na jaře je třeba pleť dostatečně zásobovat výživnými látkami, které podpoří obnovu buněk po dlouhé zimě a zvýší pevnost a pružnost pleti. Intenzivní liftingová maska díky komplexu účinných látek viditelným způsobem vyhlazuje vrásky a drobné nerovnosti, a to téměř s okamžitým výsledkem. Již 5 minut po aplikaci dojde ke snížení frekvence svalových kontrakcí a k svalovému uvolněni, a tím k požadovanému vyhlazení jemných vrásek a nerovností. Jarní detoxikace: Čtyři vychytávky, které postaví vaši pleť na nohy!

Vyhlazující účinek přetrvává až do 4 hodin po aplikaci. Lehká gelovo-krémová textura s obsahem ženšenového extraktu a heřmánku podporuje obnovu buněk a zvyšuje pevnost a pružnost pleti. Mimo jiné pleť zvláčňuje, zlepšuje její schopnost udržovat vlhkost, uklidňuje ji a osvěžuje.

3. Hydratujte a vyživujte! Pleť bude svěží a plná vitality.

Po dlouhé zimě je pleť vysušená a bez jasu. Proto je třeba ji dostatečně chránit a vyživovat krémy, které jí budou hydratovat po celý den a dají jí pravidelný přísun výživných látek. Ideální je kombinovat denní a noční krém ze stejné řady jedné kosmetické značky. Pokud máte smíšenou až mastnou pleť, nevíte si rady s rozšířenými póry a cítíte, že je pleť dehydratovaná a bez jasu, sáhněte po denním a nočním krému.

4. Cvičte obličejovou gymnastiku! Zachováte si pevné kontury a mladý vzhled tváře.

Krásné, zdravé pleti docílíme nejenom aplikací kvalitní kosmetiky, ale také aktivní péčí. Stejně jako se staráme o tělo a kombinujeme zdravou životosprávu s pravidelným pohybem, měli bychom stejnou pozornost věnovat i naší pleti. Ráno a večer stačí aplikovat cviky obličejové gymnastiky, které nám zaberou jen několik minut. Pleť se nám pak odvděčí tím, že bude více pružná, bude mít zářivější barvu, zdravější výraz a navíc zabráníme tvorbě dalších vrásek.
               
Zdroj, foto: Dermacol


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !