Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní proměny vlasů

11. 03. 2013 | Péče o vlasy
Jaro s sebou přináší plno změn. Všechno kolem začíná kvést, vonět a zelenat se. Není divu, že i vy zatoužíte po změně - nové šaty, boty, účes či alespoň barva vlasů. Nicméně vlasovým proměnám a změnám počasí byste měli přizpůsobit také péči.

Obměňte svou kosmetickou výbavu a pořiďte si péči, která porozumí po zimě vyčerpaným vlasům a zároveň jim poskytne ochranu před negativními vlivy slunečních paprsků.

Co by měla správná péče pro jarní sezónu umět?


Jarní proměny vlasůHYDRATOVAT
Díky neustálému střídání teplot během zimního období, přicházejí vlasy především o přirozenou hydrataci. Jsou mdlé, působí jako by bez života. Zkrátka žízní a potřebují na jaře především osvěžit za pomoci hydratační péče.

CHRÁNIT BARVU PŘED VYBLEDNUTÍM
Rozhodli jste se pro změnu barvy? Ať už je radikální nebo minimální, je třeba o nový odstín správně pečovat, aby si co nejdéle udržel intenzitu a lesk. Proto potřebujete péči, která chrání barvu před vyblednutím.

NABÍZET SPOLEHLIVOU OCHRANU PŘED UV ZÁŘENÍM
Dávno neplatí, že kosmetika s UV ochranou je nezbytná pouze v letních měsících. Právě na jaře, kdy se po dlouhé zimě nemůžeme nabažit hřejivých paprsků, se často stane, že se spálíme. Sluncem však netrpí jen pokožka, ale i naše vlasy. Ultrafialové záření poškozuje keratin, který je základní stavební bílkovinou vlasů. Díky tomu jsou pak vlasy výrazně sušší, křehčí, lámavější, s roztřepenými konečky.

Zdroj, foto: Trinity


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jarní proměny vlasů:

Jarní proměny vlasů
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jaká je jejich cena ?
Obrázek uživatelky
profil
Kupuju si je na 3 měsíce a ty vyjdou okolo 450 Kč, ale jsou i menší a levnější balení, nicméně se mi vyplatilo brát vždycky ty 3 měsíce. Navíc to 3měsíční balení má i dárky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Kolik Vás ty vitamíny stojí?
Obrázek uživatelky
profil
Já se vždycky z jara nechám přistříhnout a začnu brát vitamíny Donna Hair. Vlasy pak začnou růst jako zblázněné a hlavně mi vůbec nepadají.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles